SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Bakan Cumartesi Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-03-10 20:55:22
İki Bakan Cumartesi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi günü yapılacak olan AKP Kadın Kolları İl Kongresine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun da katılacağı bildirildi.

İl Kadın Kolları Kongresinin yanı sıra her iki bakanın da Yeşilyurt Belediyesi ‘Emanet Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı’nın temel atma törenine katılacağı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun Belediye ziyaretinin ardından öğleden sonra da Elazığ’a gideceği belirtildi.

AKP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre bakanların programı şöyle:

Saat 09.00 Yeşilyurt Belediyesi Kahvaltı programı Gedik Kent Park Sosyal Tesisleri

Saat 10.00 Yeşilyurt Belediyesi Hayır Çarşısı Temel Atma Töreni (Turgut Özal Mahallesi)

Saat 10.45 Malatya Büyükşehir Belediyesi ziyareti

Saat 11.15 Malatya Kadın Kolları İl Kongresi- Ömer Halisdemir Konferans Salonu (Belediye Konferans Salonu-2. Ordunun Karşısı)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız