SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Bakanın Malatya Programı Yoğun

0
Güncellendi - 2018-04-13 21:07:57
İki Bakanın Malatya Programı Yoğun
A- A+ PAYLAŞ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Cumartesi günü çeşitli etkinlik ve toplantılara katılacaklar.

Devam eden 12. Tarım Fuarı’ndaki Koyun Kırkım Töreni ile STK temsilcileri ile toplantıya katılacak olan her iki bakan akşam Malatya’dan ayrılacak.

Malatya Valiliği’nden alınan bilgiye göre Bakanlar Fakıbaba ile Tüfenkci’nin 14 Nisan Cumartesi günkü Malatya programları şöyle:

08.00: Gıda tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa’dan Malatya'ya Hareket (Havayolu) 

09.00: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) Tarım İl-İlçe Müdürleri ve Personeli İle Toplantı (Yer: GTHB İl Müdürlüğü)  10.00: TKDK Hibeleri İle Desteklenen Projeler; TKDK 8 Proje Sözleşme imzalama, 2 Proje Temel Atma Töreni, 3 Proje Açılış Töreni Yer: OSB BİOSAN Gıda Tesisi - Kayısı Soğuk Hava Deposu

11.00: Battalgazi Belediyesi Tarihi Tahtalı Hamam Müzesi Açılışı Yer: Battalgazi 

12.00: Fuar Alanı Ziyareti ve Koyun Kırkım Yarışması ve Şenliği 

12.45: Eczane Açılışı (Atatürk Caddesi) 

13.30: Serbest Zaman  

14.30: STK’lar ile Toplantı (Yer Ramada Hotel)

16.00: AKP İl Başkanlığı Ziyaret 

17.00: İşletme Ziyareti Yer:Dutpınarı Süt ve Pekmez işletmesi 

18.00: Antalya Alanya Gazipaşa Havalimanına Hareket  (Bakan Fakıbaba)

 19.00: Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci , Tüketici Haklar Derneği Malatya Şubesi’nin 10.Yıl Programı (Yer: Ramada Otel)

 23.00: İstanbul’a Hareket (Bakan Tüfenkci)

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız