SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Bakanlıktan Destek İsteği

A- A+ PAYLAŞ
 
Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, kayısının iç tüketiminin artırılması noktasında Mili Savunma Bakanlığı ve Mili Eğitim Bakanlığı'ndan destek beklediklerini bildirdi. 
 
İnönü Üniversitesi'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen gazeteci-yazar Yavuz Donat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile birlikte çarşı esnafını ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, kayısının iç tüketiminin artırılması noktasında Mili Savunma Bakanlığı ve Mili Eğitim Bakanlığı'ndan talepleri olduğunu belirtti. 
 
Malatya'nın Anadolu'nun yıldız kentlerinden biri olduğunu belirten Donat, "Her geldiğimde biraz daha farklı ve güzelleşmiş buluyorum. Malatya güçlü ekonomisi ile bölgesinin adeta çekim merkezi haline gelmeyi başarmış bir kent konumunda. Bir Dünya nimeti olan kayısısı ile geleceğe emin adımlarla yürüyen bir şehir." ifadesini kullandı. 
 
İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Karaciğer Nakilleri Günleri sempozyumuna katılmak üzere Malatya'ya gelen yabancı konuklara da Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile birlikte kayısı ikram eden Yavuz Donat, kayısısız bir gününün geçmediğini sözlerine ekledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız