SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Belediye AK Partili Olmalı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:52:36
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya yöneticileri, Yeşiltepe Mahalle Başkanı Muharrem Demir’in evinde toplanarak vatandaşların sorunlarını dinledi. 

AKP  Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Genel Meclis Üyesi Nebi Yiğit, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Merkez İlçe Başkan Yrd. İbrahim Çığrık, Ayhan Baran ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Özdemir’in yer aldığı Yeşiltepe ziyaretinde düzenlenen toplantıya muhtarların yanı sıra mahalle sakinleri de katıldı.

AKP İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, yaptığı konuşmada, yerel seçimler yaklaşırken çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek, mahalle teşkilatlarının önemine değindi. Tüfenkci, “Bildiğiniz gibi önümüzde 3 tane çok önemli seçim var ve bunlardan birincisi yerel seçimler ki bu seçim bizim için çok önemli. Malatya’ bu seçimlere Büyükşehir olarak girecek ve merkezde 2 tane büyük ilçemiz olacak. Bunlarda biri Battalgazi diğeri de Yeşilyurt. Dolayısıyla AK Parti bu her iki belediyeyi de alarak kuruluşlarının mutlaka AK Parti kadroları tarafından olması lazım. Biz il teşkilatı olarak şunu çok önemsiyoruz, biz merkezi hükümetle aynı dili konuşan yerel yönetimlerin oluşmasını istiyoruz. Yani baş ayrı, ayak ayrı olmasın diyoruz. Memleketimizin gerçekten hak ettiği ilgiyİ görebilmesi işin bu şart. Düşünün ki Yeşilyurt’ta 260 bin nüfuslu büyük bir belediye, Battalgazi’de 280 bin nüfuslu yine büyük bir belediye kuruluyor. Şuan da mevcut belediyemiz büyüklüğün de 2 belediyemiz daha olacak. Bu belediyelerin kendi bütçeleri olacak, bunun yanı sıra bir de Büyükşehir’in bütçesini düşündüğümüzde bizim maddi olarak yapmakta zorlandığımız bir çok hizmet kendiliğinden gerçeklemiş olacak” ifadelerini kullandı.

Tüfenkçi, “Yolun altı’ diye nitelendirilen, sizlerin bulunduğu bölge belediyemiz elinden gelen gayreti gösteriyor. Diğer mahallelerde de bir dönüşüm yaşanmış durumda. Sadece kaldırım yapmakla değil, alt yapısını da yenileyerek çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir olsaydık birçok şeyde parasını yatırır çalışmamızı gerçekleştirirdik. İşte Büyükşehir’in farkı burada. Şimdiye kadar yapılanlar bile ‘yolun altı’ kavramını değiştirdi” dedi.

Tüfenkçi, daha sonra özetle şunları söyledi:

“Biz bir adım daha ileri giderek Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile görüştük, Melekbaba’da da Şehit Fevzi’de de ve Hidayet Mahallesi’nin bir kısmında da kentsel dönüşümün yapılması için sözümüzü aldık. Bunun çalışmaları yapılıyor. Vatandaş biz buraların da yıkılıp yenisinin yapılmasını istiyoruz dediği zaman önümüzde hiçbir engel kalmamış olacak ve çok güzel bir şekilde projelendirilecek. Tabi bunların gerçekleşmesi için biz şimdiden işi sıkı tutup yüksek oyla belediyeleri kazanmamız gerek. Böylece Başbakanımızın eli o kadar çok güçlenecek ve Türkiye’deki AK Parti ortalaması o kadar yükselecek. Bu vesile ile 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine o derece rahat girmiş olacağız. “

Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ise konuşmasında” Biz AK Parti olarak şunu kendimize şiar edindik. AK Partili olmak ayrıcalıktır diyoruz. Bu ayrıcalık bizi rahatlatmıyor, aksine bize daha fazla sorumluluk yüklüyor. AK Parti olarak umut haline gelmişiz. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde ezilmiş, zulüm görmüş insanların umudu haline gelmiş bir partiyiz. Şunu da biliyoruz ki Tayip Erdoğan gibi bir lidere yol arkadaşı olmak çok kolay değil. Bunun sorumluluğu ve görevi ağır, bunun için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız