SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Belediyeden 'Ali Çavuş Parkı'

0
Güncellendi - 2016-07-10 19:46:55
İki Belediyeden 'Ali Çavuş Parkı'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Hekimhan Belediyesi ile Mersin’in Mezitli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ali Çavuş Parkı Hekimhan Karadere de açıldı.

Hekimhan Belediyesi, Ali Çavuş Parkı’nı hizmete açtı. Karadere Mahallesi’nde bölge halkının katılımıyla gerçekleştirilen açılışa CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Hekimhan Belediye başkanı Aliseydi Millioğulları’nın yanı sıra siyasi parti başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve Ali Çavuş’un ailesi katıldı.

CHP Mezit Parti yönetim kurulu üyesi olan ve geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Ali Çavuş’u adının verildiği çocuk parkının, yapımını Mezitli belediyesi üstlendi.

Açılış Konuşmasını yapan Karadere Mahalle muhtarı Bülent Çelik, “Mahallemizde açılacak olan parka değerli büyüğümüz Ali Çavuş’un adının verilmesinden büyük bir onur duyuyorum. Bu parkın yapımında desteklerini bizden esirgemeyen Mezitli Belediye başkanımız Neşet Tarhan’a, Hekimhan Belediye Başkanımız Aliseydi Millioğullarına, Mezitli park ve bahçeler müdürümüz Nejla Çavuş’a ve yapımda emek harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ali Çavuş’un eşi Mezitli Belediyesi meclis üyesi Şenol Çavuş ise parkın yapılmasında emek harcayan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’da acıları ve mutlulukları paylaştıklarını belirterek “3 yıl önce genç yaşta aramızdan ayrılan Ali Çavuş’un adını parkımızda yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Ölüm engellenebilen bir şey değil ama unutmamak ve yaşatmak bizim elimizde. Neşet Tarhan başkanımıza gösterdiği duyarlılık için tebrik ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise “Genç yaşta birçok değerli arkadaşımızı kaybettik. Bunlardan biriside benimde çok uzun yıllardır tanıdığım, dostumuz Ali Çavuş’tur. Ali Çavuş, çağa kendisi ayak uydurabilmiş. Günümüze göre sol değerleri yorumluya bilen, bütünleştirici, denge unsuru olan, uzlaştırıcı, aynı siyasi düşüncede olan insanları bir arada toplama becerisini gösterebilen örgütçü bir arkadaşımızdı” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan CHP İl başkanı Enver Kiraz’da “ Bugün Karadere Mahallesine bir park kazandırılıyor. Aynı zamanda o parka önemli bir değerin Ali Çavuş’un ismi veriliyor. Kendisini de buradan rahmetle anıyorum. Onun isminin burada yaşatılması da önem ifade ediyor. Sosyal demokrat belediyeler Cumhuriyet Halk Partili belediyeler her noktada önemli güzel işler yapıyor. Dün Mezitli'deydik, Sayın başkanımız Mezitli'de önemli işlere imza atmış. Hekimhan’da da bir belediyemiz var buraya da bir katkı sunmuş Karaderede bir park yapılmasına vesile olmuş” ifadelerine yer verdi.

Hekimhan Belediyesi tarafından desteklerinden dolayı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a ve Mezitli Park ve Bahçeler Müdürü Nejla Çavuş’a plaket takdim edildi.

Plaket takdiminin ardından protokol üyeleri, aile yakınları hep birlikte Ali Çavuş Parkı’nı açtılar. Hekimhan Belediyesi tarafından davetlilere yemek ikramında bulunulurken program yöresel sanatçı Şehriban’ın müzik dinletisiyle devam etti.

iha

[caption id="attachment_163636" align="alignnone" width="650"]HEKİMHAN'DA PARK AÇILIŞI (İHA/MALATYA-İHA) HEKİMHAN'DA PARK AÇILIŞI (İHA/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız