SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Bir 11 Eder"!

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:08:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde aylık istişare toplantısı yaptı. Toplantıda, CHP’li olan Doğanşehir ilçe belediyesinin AKP'li  başkan adayının kazanması için çaba gösterilmesi istendi. 

Toplantıya, AKP Malatya milletvekili Cemal Akın, il genel meclis başkanı Naci Şavata, il başkanı Bülent Tüfekçi ve il başkan yardımcıları ve yönetimi, Söğüt Belediye Başkanı Mesut Sülü, Gövdeli Belediye Başkanı Bayram Kaya, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş, Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak köy muhtarları ve ilçe yönetimi katıldı. AKP ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu yaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi:

“AK Parti Doğanşehir Teşkilatı kısa zamanda partideki gücünü ikiye katlamıştır. Aktif olarak her koldan çalışmaya başlamıştır. Şüphesiz ki AK Parti proje partisidir. Boş oturmayacağız. Ülkemizi 2023 vizyonu çerçevesinde hazırlayacağız. Burada il genel meclis üyelerinin partimiz adına yaptıkları hizmetler sınırsızdır. Yapılan hizmetlerin muhalefet tarafından görülmesini değil, halkımız tarafından görülmesini takdir ederiz. Meclis üyelerimiz hizmetlerini anlatacaklar, Doğanşehir'imizin sorunlarını ve sıkıntılarını. En iyi şekilde çözeceğiz ve Büyükşehir yasasıyla alakalı olarak halkımızın geniş bir şekilde bilgilendirmemiz lazımdır. Beldelerimizin kapanması elbette ki yanında bazı sorunu getirecektir. Ancak bu olumsuzlukları beraberce çözersek daha da verimli olacağımıza inanıyorum. Beldelerimiz ve köylerimizin hizmetlerinin aksamadan ve artarak devam edecektir.”

Daha sonra söz alan İl genel meclisi üyesi Abdurrahman Doğan, “Bugün burada toplanmamızın asıl sebebi 5302 sayılı yasa gereğince bize verilen yetkileri kullanarak yaptığımız hizmetlerdir. Yaptığımız müşterek çalışmalar neticesinde toplam 507 adet hizmet yaptık. Dolayısıyla bize verilen işlerin yüzde 100 yaptık. Görev verilip te yapılmayan hiçbir iş yoktur Doğanşehir'de şu ana kadar bize verilen işlerin yüzde 80’i bitmiştir. 2013 yılında sizlerin destekleri devam ettiği sürece sizlere daha iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

İl genel meclisi üyesi Mustafa Demirtaş da, “Bizler belediyelere de büyük önem verdik. Gövdeli belediyesine sulama kanalı kazandırdık. Sürgü belediyemize 270 bin TL bir kerede, 170 bin TL de daha sonra para aktarımı yaptık, Kurucaova beldemize 140 bin TL aktardık. Söğüt beldemize de 240 bin TL aktarıldı” dedi.

AKP Malatya İl başkanı Bülent Tüfekçi yaptığı konuşmada, “Doğanşehir belediyesini mutlaka almamız lazım. Çünkü hizmetleri sizler kendi elinizle yapacaksınız. Yani ilçe belediyesinin gücü ile bir çok hizmetleri yapacaksınız. Dolayısıyla daha kaliteli hizmet yapmış olacaksınız. Büyükşehir yasasından dolayı Doğanşehir'in nüfusunun fazla olması cihetiyle merkezi hükümetten daha çok yardım alacaktır. Bizler küçük hesaplar peşinden koşmadan öncelikli hedefimiz Doğanşehir belediyesini almak olmalıdır. Arkadaşlarımız sağ olsun il genel meclis üyeleri sağ olsunlar 507 projeye imza atmışlar. Bu başarılar sayın Naci Şavata'nın ve il genel meclis genel sekreterimiz sayın İrfan Kaya ve Genel sekreter yardımcısı Mehmet İşidoğru ya Yazıhan, Hekimhan ve merkez il genel meclis üyelerimize teşekkür ederiz. Tam bir uyum içinde çalışıyoruz, hizmetlerimiz ve başarımızda bundandır” dedi.

Doğanşehir sulama birliği başkanı Abuzer Toprak, Doğanşehir'in kalkınmasında büyük rolü olacak proje çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Malatya Milletvekili Cemal Akın da yaptığı konuşmada, “AK Parti iktidara geldiğinden bugüne kadar birçok hizmetler yapıldı. Arkadaşlarımız anlattılar. Çok güzel hizmetler yapmıştır. Doğanşehirli siyaset arkadaşlarımıza da Doğanşehir ve civar ilçelerle fevkalade güzel bir dayanışma içinde olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Gelecekte Doğanşehir çok daha etkin olacak dolayısıyla Doğanşehir de Malatya büyükşehir olması hasebiyle aktif rol oynayacak. Doğanşehir il yönetiminde de söz sahibi olacak. Her zaman söylüyorum, birin yanına bir koyduğunuz zaman iki etmez burada bir sinerji var iki tane biri yan yana koyduğumuz zaman 11 yapar. Doğanşehir'in olmasa olmazı olan belediyemiz inşallah sahsı hırslarımızdan vazgeçip milletin içine inelim. Onlardan oy alalım ve Doğanşehir belediyesini kazanalım. Doğanşehirimize büyük hizmetler yapalım" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız