SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Büyükte İki Eski Malatyalı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:45:16
İki Büyükte İki Eski Malatyalı
A- A+ PAYLAŞ

2014-2015 sezonu içerisinde Türk futbolunun 2 dev ismi Fenerbahçe ve Galatasaray’ın başında bulunan teknik direktörler İsmail Kartal ile Hamza Hamzaoğlu bir zamanlar, şu an Malatya 1. Amatör Kümede oynayan Malatyaspor’un teknik direktörlüğünü yapmıştı. 

KARTAL FENERBAHÇE'DE..

Fenerbahçe’nin önceki dönem teknik direktörlüğünü yapan ve şampiyonluğa ulaşan Ersun Yanal’ın yönetimle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle görevinden alınmasıyla, 2010 yılından beri yardımcı antrenörlük yapan İsmail Kartal Teknik Direktörlüğe getirilmişti. 

Kartal, 2006 Kasım-2007 Mayıs ayları arası Malatyaspor’u çalıştırmış, bir sezon önce Süper Ligden düşen sarı-kırmızılı ekip o sezon şampiyonluk hedefine ulaşamamış, sonrasında İsmail Hoca görevinden ayrılmıştı.  

Kartal, Malatyaspor’u çalıştırırken basınla ilişkilerinde o güne kadar pek rastlanmayan bir sistem uyguluyor, haftalık programı ve takımın hangi antrenmanının basına açık olduğunu hafta başında duyuruyordu. 

Kartal, Malatyaspor eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman’ın da yardımcılığını yapmıştı. 

HAMZAOĞLU GALATASARAY'DA

Cesare Prandelli’nin görevden alınmasıyla Galatasaray’ın başına getirilen Hamza Hamzaoğlu da yolu Malatyaspor’la kesişen çalıştırıcılardan. Hamzaoğlu, Kasım 2008-Mart 2009 dönemi Malatyaspor’un başında idi. Hamzaoğlu, o dönem küme düşme tehlikesi yaşayan Malatyaspor’da beklenen sonuçları alamamıştı. 

Bu arada Malatyaspor’u 2001-2002 ve 2005-2006 yılları çalıştıran Ziya Doğan ise geçen hafta Orduspor’la anlaşıp görevine başladı. 

Fotoğraflar: 

1)Hamza Hamzaoğlu, 2004 Eylül ayında Konyaspor yardımcı antrenörü olarak Malatya’ya gelmişti. Malatyaspor bu maçı 5-0 kazanmıştı. Maç sonu basın toplantısına Konyaspor adına Hamzaoğlu katılmıştı.

2)İsmail Kartal’ın Malatyaspor’da çalışırken düzenlediği bir basın toplantısından. 

(Bülent KORKMAZ Arşivi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız