SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Caddede Asfaltlama

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:59
İki Caddede Asfaltlama
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Cemal Gürsel ve Aşağıbağlar Mahallelerinden geçen Gönültaş Caddesi ile Bostanbaşı Çiftlik Caddesinde asfaltlama çalışmaları yapıyor. 

Yoğun araç trafiğine sahip olan Gönültaş Caddesinin, Kuyuönü mezarlığından Miraç Camii önüne kadar olan 1500 metrelik bölümü sıcak asfalt ile kaplandı.

Büyükşehir Belediyesi bölgede aynı zamanda Güney Kuşak yolu açma çalışmaları da yapıyor. 8 Kilometre uzunluğundaki yolda Kuyuönü Mezarlığındaki güzergahta kalan mezarların nakil işlemleri tamamlanırken, kanal güzergahında bulunan evleri kamulaştırma çalışmaları ise kentsel dönüşüm kapsamında devam ediyor.  Alt mezarlık bölümünde ise beton duvar çalışmaları yapılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mevkiinde bulunan Çiftlik Caddesinde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 

Yapılaşma bakımından Malatya’nın hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Bostanbaşı Mahallesinin en önemli arterlerinden biri olan Çiftlik Caddesi baştan sona sıcak asfaltla kaplanacak. 

Büyükşehir Belediyesi 1100 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki Çiftlik Caddesinin 500 metrelik bölümünü finişerle asfaltlanırken, caddenin geri kalan kısmının da asfaltlanması için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız