SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Caddede Çalışmalar Tamamlandı"

0
Güncellendi - 2016-04-11 16:20:13
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Çöşnük Mahallesi Yusuf Özal ve Eşref Bitlis Caddesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, her iki mahallede 2092 metre yağmursuyu drenaj hattı ve 6.368 metre içmesuyu şebeke hattı çalışmasının tamamlandığını belirtti. MASKİ’nin mesai gözetmeden çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Yusuf Özal Caddesi’nde 2.133 metre duktil borularla sağlam bir içmesuyu alt yapısı oluşturduk. Ayrıca 9 adet abone yenileme ve 18 adet şebeke vana montajı çalışması,  816 metre yağmursuyu ızgara bağlantı hattı çalışması, 869 metre yağmursuyu hattı döşeme çalışması, 30 adet yağmursuyu baca çalışması yaptık. Eşref Bitlis Caddesi’nde ise, 3.785 metre içmesuyu hattı döşeme çalışması, 61 adet abone yenileme çalışması, 18 adet şebeke vana montajı, 1 adet yangın hidrantı montajı, 1.223 metre yağmursuyu drenaj hattı çalışması ve 18 adet yağmursuyu ızgara yerleştirme çalışması gerçekleştirdik. Her iki mahallemizin içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı çalışmalarını tamamladık. Tüm mahallelerimizde modern bir alt yapı oluşturma adına çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Bülten    

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız