SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Caddeye Park Yasağı

A- A+ PAYLAŞ

Belediye, trafik sıkışıklığının önlenmesi için Atatürk Caddesi ile İnönü Caddesi'nin bir bölümüne park yasağı getirdi. Uygulama 29 Aralık'ta başlıyor.

Belediyeden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Artan araç ve yaya trafiğinden dolayı Malatya’da önemli bir sorun haline gelen trafik sıkışıklığının önlenmesi için yeni kararlar alınmasına devam edilirken, Atatürk ve İnönü Caddelerinin Şık Şık 1. Sokağa kadar olan kısımda araçlara park yasağı uygulaması getirildi.

Trafik İhtisas Komisyonu tarafından alınan 14.11.2008 tarih ve 2008/005 sayılı karara istinaden, Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sözkonusu caddeler üzerinde trafik işaret levhalama çalışmalarının tamamlandığı ve uygulamanın 29 Aralık 2008 Pazartesi günü başlayacağı kaydedildi."

Atatürk ve İnönü Caddelerinde, parkomat uygulaması nedeniyle iki yönlü park izni verildikten sonra, özellikle bu parkların yanına yapılan parklar yüzünden kendin ana ulaşım arteri çoğu zaman karşılıklı tek şeride düşüyor. Bu nedenle de Sıtmapınarı ile Vali Konağı arasındaki bölgede sürekli bir trafik sıkışıklığı yaşanıyor, bu mesafe bazı zamanlarda yarım saatte alınabiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız