SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Cenaze Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi'nde vefat eden, kapatılan MSP ve RP'nin eski il başkanlarından, işadamı Talat Marasalı'nın cenazesi Malatya Şehir Mezarlığı'nda, Yargıtay Üyesi hemşehrimiz Yusuf Kenan Doğan'ın annesi Yeter Doğan'ın cenazesi de Yazıhan ilçesi Karaca Köyü'nde toprağa verildiler.

MARASALI'NIN CENAZE TÖRENİ..
Yaklaşık 2 aydır Karaciğer rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da tedavi görmekte olan 59 yaşındaki Talat Marasalı'nın cenazesi Malatya'ya getirildi ve Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aile Mezarlığı bölümünde defnedildi.

7 çocuk babası olan merhum Talat Marasalı'nın cenaze törenine; ailesi, yakınları, Belediye Başkanı Cemal Akın, mensubu olduğu siyasi camianın eski ve yeni yöneticileri, bazı parlamenterleri, Malatya'daki bazı siyasi partilerin, meslek kuruluşlarının temsilcileri ile çok kalabalık bir topluluk katıldı.

Talat Marasalı'nın yakınları, Marasalı'nın vasiyeti nedeniyle cenaze töreninden görüntü alınmaması ricasında bulunurken, basın mensupları bu ricaya uydular ve cenaze töreninden herhangi bir görüntü alınmadı.

SP Genel Başkan Vekili Recai Kutan'ın, cenaze defnedildikten sonra Malatya'ya geldiği ve bu nedenle cenaze törenine katılamadığı belirtilirken, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz de, Marasalı'nın evini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.

DOĞAN'IN ANNESİNİN CENAZESİ..
Bu arada, Yargıtay Üyesi hemşehrimiz Yusuf Kenan Doğan'ın Malatya'da vefat eden 85 yaşındaki annesi Yeter Doğan'ın cenazesi de defnedildi.

Malatya Şehir Mezarlığı Gasilhanesi'nde defin için hazırlanan Yeter Doğan için; burada Müftü Bekir Gerek tarafından kıldırılan cenaze namazına, Doğan ailesi mensuplarının yanı sıra Vali Halil İbrahim Daşöz, Anavatan Partisi Mersin milletvekili hemşehrimiz Hüseyin Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Emniyet Müdürü Orhan Savaş, bazı siyasi parti temsilcileri, CEM Vakfı Şube Başkanı Eşref Doğan ile kalabalık bir topluluk katıldılar.

Cenaze daha sonra Yazıhan ilçesine bağlı Karaca Köyü'ne götürüldü ve buradaki aile kabristanına defnedildi. Köydeki cenaze törenine de, cenaze namazında hazır bulunanların tamamı katıldılar.

FOTOĞRAF: Yargıtay Üyesi hemşehrimiz Yusuf Kenan Doğan'ın annesinin cenaze töreni..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız