SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Cezalımız Var'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına başlarken, sarı kırmızılı takım bu maçtan puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapmaya başladı.

Kahramanmaraşspor karşısında alınan galibiyet sonrası genç futbolcuların moralleri yerine gelirken, Adana Demirspor maçında cezalı durumda bulunan defans oyuncuları Mehmet Yoldaş ve Murat Avcu'nun forma giyemeyecek olması teknik heyeti düşündürmeye başladı. Savunma hattındaki 2 oyuncusundan yoksun şekilde Klasman grubunun lideri konumunda bulunan Adana Demirspor'a konuk olacak.

Takımdaki hazırlıklar hakkında bilgiler veren teknik sorumlu Hasan Koç, Adana Demirspor'un play off hedefinin olduğunu ve bunu bilerek, çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, "Adana Demirspor'un hedefi belli ve bu hedef doğrultusunda mücadele ediyorlar. Biz de bunun bilinciyle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim her maç aynı önemi taşıyor. Futbolcularımız da bu bilinçle hareket ediyor. Bu nedenle Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanarak, karşılaşmadan
puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

"GALİP GELMEMİZ ÖNEMLİYDİ"
Kahramanmaraşspor karşısında alınan galibiyetin kendileri açısından büyük bir öneminin olduğunu vurgulayan Koç, "Güzel futbol oynuyoruz. Son haftalarda bir düşüş yaşadık. Bizim için önemli olan maç kazanmaktı.

Kahramanmaraşspor maçında da futbolcularımız güzel bir mücadele örneği gösterdi. Ligden düşmemek için mücadele eden Kahramanmaraşspor'a karşı genç futbolcularımız yeteneklerini ortaya koyarak, izleyenlere güzel bir mücadele izlettirdi. Sonuçta da iyi oyun galibiyeti getirdi. Futbolcularımızın morallerinin düzelmesi açısından da bu galibiyetin büyük bir önemi var" diye konuştu.

"DEFANS HATTINDA 2 EKSİĞİMİZ VAR"
Koç, Kahramanmaraşspor maçın da gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen takım kaptanı Mehmet Yoldaş ve Murat Avcu'dan yoksun Adana Demirspor maçına çıkacaklarını ifade ederek, "Savunma hattında 2 önemli oyuncumuz cezalı duruma düştü. Hafta içerisinde yapacağımız çalışmalarla bu bölgedeki açığımızı kapatmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız