SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Çocuk Boğuldu

A- A+ PAYLAŞ

Tecde'de sulama kanalına düşen 4 yaşındaki çocuk boğulurken, kurtarmak için kanala atlayan annesi son anda kurtarıldı. Bu arada Hekimhan'ın Karaçayır köyünde de havuza düşen 11 yaşındaki çocuk boğularak yaşamını yitirdi.

TECDE'DE..
Ferhadiye Mahallesi'ndeki evlerinden, Tecde'deki dedesinin evine annesi ve kardeşleriyle giden 4 yaşındaki Serdar Sayın, 10. sokakta bahçenin önünden geçen sulama kanalına düştü ve sürüklenmeye başladı. Küçük çocuk, asfalt altı geçişine kayarken, çocuğu kurtarmak için kanala atlayan annesi 34 yaşındaki Fatoş Sayın da, yolun alt geçişinde sıkıştı. Çevreden yetişenler tarafından çıkarılan anne-oğuldan, çocuğun boğulduğu anlaşılırken, anne Yeşilyurt Çalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve buradaki müdahaleyle yaşama döndürüldü.

HEKİMHAN'DA..
Hekimhan ilçesine bağlı Karaçayır Köyünde de 2 metre derinliğindeki sulama havuzuna düşen 11 yaşındaki Ahmet Şahin, boğularak yaşamını yitirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız