SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Çocuk Tüfek Çaldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:48:45
İki Çocuk Tüfek Çaldı
A- A+ PAYLAŞ

Eskimalatya’da bir eve giren 2 çocuk buradan kırma olarak adlandırılan av tüfeğini çaldılar. Polislerle uzun süre kovalamaca yapan çocuklar yakalandı, attıkları av tüfeği ise bulunarak el konuldu.

Olay, Eskimalatya’da Alacakapı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eve giren ve yaşları 12-13 olan iki çocuk, evden kırma olarak tabir edilen  av tüfeği alarak kaçtılar. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekiplerini gören çocuklar durmayarak kaçtılar. Polisler araç ve yaya olarak bir süre çocukların peşlerinde kovalamaca yaptılar. İzlerini kayısı bahçelerinin içerisinde kaybettiren çocuklar, bir süre sonra Asayiş ve Battalgazi Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındılar.

Çocukların koşarken atmış oldukları av tüfeği ise polis ekiplerince bulunarak el konuldu.

Her iki şüpheli çocuk da yapılan işlemlerin ardından Çocuk Polisi Şubesi’ne teslim edildiler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız