SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Dava Birleştirilmeli"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da bir kişinin av tüfeği ile öldürülmesi davasının duruşmasına devam edildi.
 
Malatya'nın Battalgazi ilçesi Boran köyü mevkiinde Karakaya Baraj Gölü kenarındaki eski kum ocaklarının yanında 22 Ocak 2011 tarihinde meydana gelen olayda, M.Y.(22), C.E. (21) tarafından av tüfeği ile ateş açılarak öldürülmüştü. Katil zanlısı, olaydan sonra polis tarafından İstanbul'da yakalanmıştı. 
 
Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada katil zanlısı C.E.'nin daha önce gasp edilmesi olayı ile ilgili olarak Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın dosyasının mahkemeye gönderildiği belirtildi. Sanık avukatı, mevcut cinayet davası ile gasp olayı davasını birleştirilmesini talep etti. 
 
Bir önceki duruşmada savunma yapan Katil zanlısı C.E., "Taraflar arasındaki mahkeme dosyaları geldiğinde maktul tarafın beni sürekli yağmalayarak bu duruma soktuğunu açıkça anlaşılacaktır" demişti. 
 
Mahkeme heyeti, birleştirme talebinin daha sonra değerlendirilmesine karar verirken, tutuklu sanığında tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma ileriki bir tarihe ertelendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız