SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Deplasman Peşpeşe

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup'ta galibiyete hasret kalan Malatya Belediyespor, son olarak kendi sahasında 2-0 kaybettiği Belediye Vanspor maçının ardından 11 puanla son sıraya gerilemenin üzüntüsünü yaşıyor.

Puan cetvelinde son sırada yer alan Malatya Belediyespor, 2 hafta üst üste deplasmanda oynayacağı Elazığspor ve Şanlıurfa Belediyespor maçlarından 6 puan almayı hedefliyor.

Teknik direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Yeşiltepe Tesisleri'nde hazırlıklarına tam kadro çıkan Malatya Belediyespor'da, belirlenen puanları yakalamak için, futbolcuların çalışmalarda istekli oluşları dikkat çekti.

Belediye Vanspor maçını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyleyen teknik direktör Mustafa Ceviz, "Mardinspor ve Belediye Vanspor maçlarından puanlar alabilirdik, ancak olmadı. Oyuncularımızla yaptığımız toplantılarda, oyun anlayışında nerelerde hatalar yaptığımızı enine, boyuna konuşuyoruz. Futbolcularımızın hepsi kaliteli ancak üstümüzde, bir şansızlık var. İki hafta üst üste deplasmanda oynayacağımız, Elazığspor ve Şanlıurfa Belediyespor maçlarından en az kayıpla ayrılmak zorundayız. Pazar günkü Elazığspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerimizde başladık. Oyuncularımızı maça motive etmeye çalışıyoruz. İdmanların dışında futbolcularımızla gruplar halinde görüşüyoruz ve zorlu maçlara hazırlıyoruz. Takımı Çarşamba gününden itibaren kampa almayı düşünüyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız