SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Ekibimiz Birinci Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Erzincan'da yapılan Halk Oyunları Grup Yarışması'nda Malatya'yı temsil eden ekiplerden ikisinin kategorilerinde birinci oldukları bildirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yayınlanan bülten şöyle:

"Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat yaptığı açıklamada, 'ilimizi temsil eden halkoyunları Bakanlığımızca 12-13 Mart 2011 tarihleri arasında Erzincan’da yapılan grup birinciliği yarışmalarında Stilize Dal- Yıldızlar Kategorisinde Hekimhan 75.Yıl İMKB. YİBO ile Geleneksel Dal- Yıldızlar Kategorisinde Muhittin ÖZMUMCU İ.Ö.O.Grup birincisi olmuşlardır. Her iki okulumuz kendi kategorilerinde Bakanlığımızca yarışma yeri belirlenecek olan Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılacaklardır. Türkiye Birinciliği yarışmalarına katılacak okullarımıza başarılar dileriz' dedi.

12-13 Mart 2011 tarihleri arasında Erzincan’da yapılan Geleneksel ve Stilize Dal Halk Oyunları Grup Birinciliği yarışmalarına Malatya dan katılan ekipler aşağıdaki gibidir ;

Geleneksel Dalda ,
Kazım Karabekir İ.Ö.O. (Küçükler)
Muhittin ÖZMUMCU İ.Ö.O. (Yıldızlar)
Ş.K.Ö. End.Mes.Lisesi Gençler)
Battalgazi Halk Eğitim Merkezi(Yaygın Eğitim Kurumları)

Stilize Dalda ,
Yeşilyurt Emine Nezihe Parlak İ.Ö.O. (Küçükler)
Hekimhan 75.Yıl İMKB. YİBO (Yıldızlar)
Kez Teknik ve Meslek Lisesi Gençler)
Malatya Merkez Halk Eğitim Merkezi(Yaygın Eğitim Kurumları) Katılmış olup
Geleneksel Dalda Yıldızlar Kategorisinde Muhittin ÖZMUMCU İ.Ö.O. ( Birinci)
Stilize Dalda Yıldızlar Kategorisinde Hekimhan 75.Yıl İMKB. YİBO(Birinci) olmuşlardır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız