SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Eski FB'li Gündemde'

A- A+ PAYLAŞ

İkinci yarı hazırlık programı doğrultusunda 1. etap Malatya kampını Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sürdüren Malatyaspor'un kadrosunun takviyesi için dış transfer görüşmelerinin devam ettiği, eski Fenerbahçeli futbolcular Hakan Bayraktar (sağdaki) ve Mahmut Hanefi (soldaki)'nin adlarının da gündeme geldiği bildirildi. Bu arada, Malatyaspor'un sezon başında Diyarbakırspor'dan transfer ettiği defans oyuncusu Recep Asil'le yolların ayrıldığı öğrenildi.

İKİ ESKİ FB'Lİ GÜNDEMDE..
Malatyaspor'un dış transferde yoğunlaştığı isimlerin İstanbulspor'lu stoper Mustafa Sert'in yanı sıra Ankaragücü ile görüştüğü öne sürülen Altaylı Metin Depe'nin adının yeniden gündeme geldiği, ayrıca iki eski Fenerbahçeli futbolcunun da Malatyaspor'un ilgisinde olduğu belirtiliyor.

Bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan ortasaha oyuncusu Hakan Bayraktar'ın son kulübü Sivasspor'dan, orta saha sol kanat oyuncusu Mahmut Hanefi'nin de son takımı Gaziantepspor'la ipleri kopardıkları, bu futbolcuları Malatyaspor Teknik direktörü Kartal'ın da istediği öğrenildi.

TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'ın telefonla görüştüğü Hakan Bayraktar'ın, Malatyaspor'un kendisine transfer teklif ettiğini doğruladığı, İsmail Kartal'la görüştüğünü söylediği, bu doğrultuda Başkan Haşim Karadağ'la randevulaştıklarını ifade ettiği belirtildi.

Mahmut Hanefi'yle de Kulüp Başkanı Karadağ'ın bir görüşme yaptığı, Malatyaspor'un verebileceği rakamı bu futbolcuya ilettiği ve yaklaşımın olumlu olduğu ifade ediliyor.

BİR FUTBOLCU GİTTİ..
Öte yandan, Malatyaspor'un sezon başında Diyarbakırspor'dan aldığı defans oyuncusu Recep Asil'le yolların ayrıldığı bildirildi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bu futbolcunun Malatyaspor'dan ayrıldığı belirtiliyor.

Haftalar önce yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan oyunculardan Şenol Yavaş'ın Sakaryaspor'la anlaşmasının ardından kulüp arayışlarını sürdüren Celil Sağır'ın, İstanbul'a giderek başkan Karadağ'la bir görüşme daha yapacağı ve bu futbolcunun sarı-kırmızılı takımda "devam" kararının çıkabileceği de öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız