SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Evde Yangın

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:39
İki Evde Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde kerpiç bir evde çıkan yangında ev tamamen zarar görürken, içindeki ailenin ise komşularının durumu fark etmesi ile kurtarıldığı bildirildi. Pütürge ilçesinde ise bir evde çıkan yangın maddi hasara yol açtı. Her iki yangında itfaiye ekiplerince söndürüldü.

OKULA GİTMEK İÇİN KALKINCA FARK ETTİLER

Olay, Darende ilçe merkezinde İbrahim Paşa mahallesinde bulunan 2 katlı kerpiç evde sabah saatlerinde meydana geldi.  Ergül Pektaş adlı şahsa ait evde sabah okula gitmek için çocuklar kalktığında dumanları fark ettiler. Bunun üzerine evde bulunan 2’si çocuk toplam 4 kişi kendilerini dışarı attılar.

Olayın ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi Darende İtfaiye Ekibi  kısa sürede ulaşırken, bölgeyi polis ekipleri güvenlik koridoruna aldılar.

Yapının kerpiç olması nedeniyle alevler kısa sürede evi sardı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kontrol altına alınan yangın, soğutma çalışmaları ile tamamen söndürdüler.

Evin büyük bir bölümü ve içerisindeki eşyalar kullanılamaz duruma geldi.

Yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Darende Belediyesi’nin ise yangında mağdur olan aileyle ilgilendiği bildirildi. 

PÜTÜRGE’DE BİR EV KÜL OLDU

Pütürge ilçesinde ise bir ev çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi.

Yangın, Pütürge ilçesinin Bayır Mahallesinde meydana geldi. Henüz sebebi bilinmeyen yangın sabah saatlerinde meydana geldi. Ramazan Bozdemir’e ait iki katlı ahşap evde çıkan yangın üzerine ihbar üzerine Büyükşehir Belediyesi Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki ekipler bölgeye gönderildi. İtfaiye ekiplerinin kısa süredeki müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonucunda evde maddi hasar oluşurken, eşyalar ise kullanılamaz hale geldi.

Her iki yangın olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız