SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Fakülteye Dekan Ataması

A- A+ PAYLAŞ

YÖK tarafından 2'si İnönü Üniversitesi'nde olmak üzere 23 fakülteye dekan ataması yapıldığı bildirildi.

İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına Prof.Dr. Turan Sağer'in (soldaki), İletişim Fakültesi Dekanlığına ise Prof.Dr. Mehmet Tikici'nin (sağdaki) atandığı bildirildi.

SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULU'NA..
Bu arada İnönü Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürlüğüne, Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Behice Erci atandı.

Erci'nin özgeçmişi şöyle:

Prof. Dr. Behice Erci lisans eğitimini 1986 yılında Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu'nda tamamladı ve 1987 yılında aynı yüksekokulda araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladı. Yüksek lisans eğitimini 1990 yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı olarak Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalında, doktora eğitimini 1993 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’ne bağlı olarak yine aynı dalda tamamlamıştır. 1994 yılında aynı yüksekokulda yardımcı doçent olarak, 2004 yılında ise doçent olarak çalışmaya devam etmiştir. 2009 yılında profesör unvanını alan Dr. Erci Ağustos 2010’dan beri İnönü Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğretim üyesi ve yüksekokul müdürü olarak çalışmaktadır.

Çok sayıda yüksek lisans ve doktora öğrencisi yöneticiliği, çok sayıda kurul üyeliği, koordinatörlükler ve çeşitli düzeylerde yöneticilik yapmıştır. Bugüne kadar 18 SCI-Expanded tarafından taranan dergilerde, 42 ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış makalesi bulunmaktadır. Uluslar arası kitaplarda 2 bölüm yazmış, kitap editörlükleri ve uluslar arası destekli proje yöneticiliği yapmıştır. Halen dergi editörlüğü, uluslar arası dergilerde hakemlikler yapmaktadır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız