SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Fuar Birlikte Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:50:58
İki Fuar Birlikte Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 13-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Kayısı Festivali ile birlikte yapılacak olan 22. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı için sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ‘Ortak Akıl Toplantısı’ gerçekleştirildi. 

Toplantıda konuşan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı hazırlıklarının başladığını açıkladı. Bölge açısından çok önemli bir fuar olduğunu dile getiren Akın, “Malatya’da yıllardır yapılan bu fuarımız şehrimizle bağdaşmış durumda. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren etkinliklerimizin çıtasını biraz daha yükseltmek için çalışmalarımıza başladık. Özellikle Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Malatyalı sanayici ve iş adamlarımız açısından çok önemli. Fuarın uluslararası boyuta taşınması Malatya’nın hem tanıtımına hem de ekonomisine büyük katkılar sunacaktır. Bu yıl Yapı ve Dekorasyon Fuarı ile Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı aynı tarihler arasında aynı yerde yapacağız. Fuarlar, hem ziyaretçi hem de katılımcı firma açısında bir fırsat. Katılımcı kendini tanıtma imkanı bulurken, ziyaretçi ise aynı anda bir çok yenilikleri görme imkanına sahip oluyor” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Abdullah Duran, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği (ESOB) Başkan Yardımcısı Orhan Özbek, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Malatya Şube Başkanı Kerem Aktan, nadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Malatya Şube Başkanı Resul Kocamaz, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) Genel Sekreter Yardımcısı Emre Onat, Organize Sanayi İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Burhan Lüleci, Kültür A.Ş. Mali ve İdari Hizmetler Müdürü Mehmet Pala ve Kültür A.Ş. Fuar ve Organizasyon Müdürü İrfan Polatbaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız