SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Fuarın Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:56
İki Fuarın Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da iki ihtisas fuarı daha yapılacağı bildirildi. 
     
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, yaptığı yazılı açıklamada, şirket olarak Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Dini Yayınlar Fuarı, Yapı ve Dekorasyon Fuarı, Kitap Fuarı ve İstihdam Fuarı'ndan sonra kentte iki ayrı fuarın da gerçekleştirilmesi için hazırlıklara devam ettiklerini ifade etti. 
     
Pazardaki gelişmelerin rekabeti getirdiğini belirten Nalçacı, şunları kaydetti: 
     
''Sadece kaliteli mal üreterek başarılı olunmuyor. Tüketiciler aynı malın değişik fiyat, kalitesi ile karşılaşabiliyorlar. İhtiyaçları olan mal ya da hizmeti değişik alternatifler arasından seçme şansına sahip olabiliyorlar. Bu açıdan fuarlar, üreticilerin ve tüketicilerin buluştukları bir pazar niteliği taşımaktadır. Fuarlar, katılımcıların satış grafiğinin birebir pazarlama ilişkisiyle artmasına aracılık etmektedir.'' 
     
Belediye hizmet binası yanında 19-29 Temmuz tarihlerinde Ticaret ve İkinci El Otomobil Fuarı'nı düzenleyeceklerini bildiren Nalçacı, Bayram Alışverişi, Moda, Hazır Giyim, Kumaş, Konfeksiyon ve Yan Sanayi Fuarı'nın ise stant satışının başladığını, fuara ilişkin altyapı çalışmasının devam ettiğini, kesin tarihin ileri ki günlerde netleşeceğini belirtti. 
     
Malatya'nın fuar şehri olması için çalıştıklarını ifade eden Nalçacı, ''Şimdiden yeni açılacak fuarların başta Malatya olmak üzere tüm bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız