SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcu da Sağlam'ın Listesinde

0
Güncellendi - 2017-06-20 20:38:07
İki Futbolcu da Sağlam'ın Listesinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk sezonunu yaşayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı siyahlılarda yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın verdiği liste doğrultusunda kadrosuna katmak istediği oyuncularla görüşüyor.

Süper Lig’de kalıcı olmak için iddialı bir kadro kurmak için yoğun bir mesai harcayan yönetim, güçlü bir kadro kurmak için titiz bir çalışma yürütüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın dış transfer çalışmaları kapsamında sunduğu rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, dirsek temasında olduğu oyuncuların transferlerini noktalamak için çalışmalarına devam ediyor.

“DOĞRU TRANSFERLER YAPMAK İSTİYORUZ”

Listesini yönetime sunan Sağlam, transferde akılcı bir politika yürüterek, doğru transferler yapmak istediklerini ifade etti.

Sağlam, transferde aceleci davranmak istemediklerini kaydederek, önlerindeki zamanı en iyi şekilde değerlendirip, doğru transferleri takıma kazandırmak istediklerini belirtti.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğine dikkat çeken Sağlam, “Doğru transferler yapmak zorundayız. Bu noktada titiz bir çalışma yürütülüyor. Uzun bir zaman yok ancak önümüzdeki vakti iyi değerlendirip, doğru transferleri takıma kazandırmak istiyoruz” dedi.

LİSTEDE ÖNEMLİ İSİMLER VAR

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yönetime sunduğu listede önemli isimlerin yer aldığı ve yönetimin listeyi alır almaz harekete geçtiği öğrenildi.

Sağlam’ın, eski öğrencisi Bursaspor’un 33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla ile Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu olan Aatif Chahechouhe’yu çok istediği iddia edildi.

Süper Lig’de kalıcı olabilme adına her mevki için yönetime alternatifli bir liste sunan tecrübeli teknik adamın Batalla ve Aatif’ı listenin başına aldığı ileri sürüldü.

BATALLA

Arjantin Cordoba doğumlu 33 yaşındaki Batalla, on numara olarak forma giyiyor. 1.70 metre boyundaki Battalla’nın Bursaspor ile 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig’de bu sezon 31 karşılaşmada görev alan Batalla, 2 bin 776 dakika sahada kaldı. 31 karşılaşmada 9 gol kaydeden ve 6 asist yapan Batalla, 3 sarı kart gördü. Deportivo Cali, Club Atlético Vélez Sarsfield, Club de Gimnasia y Esgrima La Plata, Quilmes Atlético Club, Beijing Sinobo Guoan, Bursaspor takımlarının formalarını giyen Arjantinli futbolcu, gol yollarında oldukça etkili olmasıyla dikkat çekiyor.

Bursaspor formasıyla 220 karşılaşmada görev alan Pablo Martin Batalla, bu maçlarda 63 gol kaydederken, 72’de asist yaptı.

Süper Lig’de 181 maçta 50 gol atan, 58’de asist yapan Arjantinli futbolcu, Chinese Süper League’nde 50 karşılaşmada 18 gol atarken, 10 gole de asist yaptı.

AATİF

Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu olan Aatif Chahechouhe’nun Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaştığı iddia edilmişti ancak bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

Geçen sezonun ikinci yarısından buyana Fenerbahçe’deki geleceği tartışılan Faslı futbolcu için Evkur Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Antalyaspor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Sivasspor ve Göztepe devreye girmişti. Aatif Chahechouhe’nun takımdaki geleceğiyle ilgili son karar ise teknik direktör Aykut Kocaman’a bırakıldı.

Birçok kulübün listesinde bulunan Faslı yıldızın Fenerbahçe’de forma giyen Malatyalı futbolcu Mehmet Topal’ın aracılığıyla Yeni Malatyaspor’a kiralandığı ileri sürüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ATES44 (6 yıl önce)
    Oncelikle Ertugrul hocama ve Malatyasporumuza basarilar diliyorum. Batalla'yi Bursa'nin verecegini sanmiyorum ama hayirlisi diyelim. İki Fas'li vatandas olan Aatif ile yeni alinan boutaib'in iyi bir ikili olusturacagi kanaatindeyim insallah transfer gerceklesir...
    0
    0
    Yanıtla