SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcu Gitti!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor kadrosunu takviye arayışını sürdürürken, Kayseri Erciyes ve Ankaragücü'ne birer futbolcusunu verdi.. Malatyaspor'un Macar oyuncusu Toth Balazs'ın (üstteki fotoğrafta) Kayseri Erciyesspor'a 1 yıllığına kiraya verildiği, Aytaç Ak'ın ise Ankaragücü'ne satıldığı bildirildi.

TOTH HABERİ KAYSERİ'DEN..
Kayseri Erciyesspor Başkan Vekili Erol Bedir, transfer ettikleri Zafer, Mustafa ve Yalçın'ın imza törenlerinde yaptığı açıklamada,bu 3 futbolcuyu takımlarına kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, Malatyaspor'da forma giyen Macaristan Milli Takımı'nın kaptanı Toth ile de her konuda anlaşmaya vardıklarını, bu futbolcuyu Macaristan'da imza attırdıktan sonra Kayseri'ye getirteceklerini belirtti.

AYTAÇ ANKARAGÜCÜ'NE..
Malatyaspor'a geçtiğimiz sezon Sakaryaspor'dan transfer edilen defans oyuncusu Aytaç Ak'ın ise Ankaragücü'ne satıldığı bildirildi.

"DOĞRUDUR.."
Malatyaspor Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı, Toth'un Kayseri Erciyes'e 1 yıllığına kiralandığı, Aytaç'ın Ankaragücü'ne satıldığı haberlerini doğruladı.

Malatyaspor'la 2 yıllık daha sözleşmesi olan Toth'un 1 yıllığına kiraya verildiğini belirten Kantarcı, bu futbolcunun sezon sonunda tekrar Malatyaspor'a döneceğini ifade etti.

Elazığ kupa maçı sonrasında takıma 2 takviyenin gerekli olduğunu ifade eden Hayati Palancı'nın bu isteğine karşın, Kantarcı transfer için bazı isimlerle görüştüklerini, netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacaklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız