SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcu Gönderildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Ali Cengiz, 23 Aralık Pazartesi günü başlayan kamp ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cengiz, Belek IC Otel’de toplanan Malatyaspor’un 1. etap kamp çalışmalarını başlattığını duyurdu.

Sabah antrenmanına izinli olan Taner Demirbaş ile Serdar Samatyalı katılmadı.

Cengiz, kamp çalışmalarıyla birlikte ikinci yarı için “kadro oluşturma” çalışmalarına hız verildiğini söyledi.

Cengiz şu açıklamayı yaptı:

“Daha önce Malatyaspor’da forma giyen ardından Kocaelispor ve İzmirspor takımlarında oynayan kaleci Taylan Aydoğan ile anlaşmaya varıldı. Taylan, kampa katılıp takımla antrenmana çıktı.

Sezon başında yaşanan sıkıntılar nedeniyle kulüpten ayrılan Muammer Sancaklı, yönetim kuruluna başvurarak dönmek istediğini belirtti. Teknik Heyet ve Yönetim Kurulunun olumlu görüşü doğrultusunda bu futbolcunun dönmesine onay verildi. Bu futbolcu önümüzdeki günlerde kampa katılacak”

Cengiz, Malatyaspor’un, Eyüp Kadri Ataoğlu ve Ulaç Çağlayan (fotoğraftaki) ile yollarını ayırdığını bildirdi.

Cengiz, Malatyaspor’un ikinci yarı daha başarılı olması için yönetim kurulunun yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek “Malatyalılar bize, futbolcu ve teknik kadromuza güvensin ve sabır göstersinler. Hepimiz Malatyaspor’un başarılı olmasını istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yapıyor, Malatyaspor’un isteklerine ve yapısına en uygun futbolculardan güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirip, ikinci yarı çok daha güçlü ve başarılı sonuçlar alan bir Malatyaspor oluşturacağımıza inanıyoruz” dedi.

AKBAŞ YARDIMCI ANTRENÖR

Bu arada Malatyaspor teknik heyetine bir yeni isim daha ekledi. Gaziosmanpaşa, Ayvalıkgücü, Karşıyaka, Vanspor, Fenerbahçe, Ankaragücü, Diyarbakırspor ve İstanbulspor gibi takımlarda uzun yıllar futbol oynayan 39 yaşındaki Saffet Akbaş, 2006-2007 sezonu İstanbulspor'da yardımcı antrenörlük yapmıştı.

Akbaş da kampa katılıp antrenmana çıktı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız