SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:22:58
İki Futbolcu İle Yollar Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ
Haftalık olağan toplantısını yapan Yeni Malatya Spor'da,  Nedim Köse ve Tahir Kurt ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Sarı siyahlı takımın Teknik Direktörü Gürses Kılıç, basın sözcüsü Halil Karaman ile futbolcular Ergun Cengiz ve Gökhan Çakır, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
 
Basın Sözcüsü Karaman, yaptığı konuşmada, "Eski futbolcuların Malatya kamuoyuyla bir araya getirilmesi, anılarının tazelenmesi ve taraftarlarımızla kucaklaşmaları adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda Malatyaspor'un eski futbolcuları Feyzullah Küçük ile İbrahim Okutan Pazar günü oynayacağımız Tepecikspor maçında Malatya İnönü Stadı'nda olacaklar. Takımımıza moral ve motivasyon anlamında büyük katkıları olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
 
"ÇALIŞMA BAŞLATIYORUZ"
 
Değerlendirme toplantısı yapacaklarını söyleyen Karaman, "Amatör lig kulüp başkanları ve yöneticileriyle önümüzdeki hafta bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Özellikle altyapıya kazandırılacak futbolcularla ilgili fizibilite çalışmaları yapacağız. Değerlendirme toplantısı da bu anlamda büyük önem taşıyor. Malumunuz profesyonel takımımızın oyuncu ihtiyacının çoğunluğu kendi öz kaynaklarımızla oluşturulması, başka kulüplerinde kendi kadrolarına dahil etmek istedikleri oyuncuları yetiştirmek ve kulübümüzün ekonomik gelirlerine bu anlamda destek olunması adına böyle bir çalışma başlatıyoruz." dedi. 
 
"YOLLARI AYIRDIK"
 
İki futbolcu ile yolların ayrıldığını söyleyen Karaman, "Mevcut futbolcularımızdan Nedim Köse ve Tahir Kurt ile yollarımızı ayırdık. Tahir Kurt, takımda kalmak istemediğini yönetime iletmişti. Karşılıklı olarak iki futbolcumuzla sözleşmemizi fesih ettik. Bunun yanında transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Santrafor noktasında hocamızın ön görüleri noktasında arayışlarımız devam ediyor. Transferin son gününe kadar çalışmalarımız devam edecek. İnşallah bu süre zarfında takıma katkı sağlayabilecek oyuncu bulabilirsek, kadromuza katacağız" diye konuştu. 
 
"ÖNEMLİ BİR RAKİP"
Teknik Direktör Gürses Kılıç ise konuşmasında, "Önümüzde çok önemli bir rakiple oynayacağımız lig karşılaşması var. Rakibimiz ligde 8. Sırada ve 28 puanı var. Önemli bir rakip. Saygı duyulacak işler yapmışlar. Ligde de önemli bir yerdeler. Tabi bu rakibin durumu. Bizim durumumuzda ortada. Maalesef lig başından bu yana 2 maç kazandık. Bu süreci artık atlatmamız gerekiyor. Turgutluspor maçında oynadığımız futbola, Tepecikspor maçında galibiyet ekleyerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra önümüzde de önemli karşılaşmalar var. Bir an önce toparlanıp, yolumuza devam edeceğiz. Hava şartları da maalesef bazı konularda bize engel oldu. Birçok oyuncumuz yeni. Bu oyuncularımızın şuanda en fazla ihtiyaç duyduğu şey, sahada birlikte taktik antrenman yapabilmek. Maalesef birkaç gündür yağan kar, saha çalışmalarımızı tamamen engelledi. Bu konuda biraz sıkıntı yaşadık. Ama bu demek değildir ki, Pazar gün ki maçta bu eksiklik olarak ortaya çıkacak. Biz ve oyuncularımız her şeyin farkındayız. İnşallah Tepecikspor maçından 3 puanla ayrılıp, daha güzel günlerin, daha kısa zamanda bize ulaşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bundan emin olabilirsiniz. Çok fazla mağlubiyet, çok fazla kabullenmişlik takımımızda vardı. Birazda içerdeki revizyonu buna yönelik yaptık. Yani oyuncu kalitesi başka bir şey ama onun ötesinde bu işi biraz kabullenmiş, bu işten sıyrılamayacağına inandığımız arkadaşlarla biraz yol ayrımına gitmeye düşündük ki, biz çok kısa vadeli olarak bu işi düşünmedik. Hem bu sezonu olabilecek en iyi şekilde değerlendirmek hem de geleceğin temellerini oturtmak. Ayrılıklarda onun üzerine oldu. Biz bu yolda doğru adımlar atıyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin de şuanda bulundukları ortam, aralarındaki ilişkiler oldukça iyi. Özellikle burada kalan oyuncularımızın ve yeni gelen tecrübeli oyuncularımızın bu konuda deneyimli olmaları ve bu işin içinden bir an önce çıkmak adına birlikte hareket etmeleri bizim için önemli. Şuanda öyle bir durumdayız. En kısa zamanda bunun karşılığını alacağız." ifadelerini kullandı. 
 
"FARKLI BİR ORTAM VAR"
 
Forvet oyuncusu Ergun Cengiz de konuşmasında, "Takımın içerisinde şuan çok farklı bir ortam var. Arkadaşlık en üst seviyede. İlk yarıda bunu eksikliğini hissettiğimizi kendi adıma söyleyebilirim ama şuanda çok daha farklı bir ortam var. Oynadığımız iki maçta da bunu gösterdik. Sadece bunu skora yansıtamadık. Eminim ki, bu hafta sahamızda oynayacağımız Tepecikspor maçında bunu skora da yansıtacağız. Bunun neticesinde de bir seri yakalayacağımıza inanıyorum. Takım olarak buna inandık. Onun dışında zor bir süreç geçirdik. Şuanda yeni bir yönetim, yeni bir teknik heyet ve yeni oyuncu arkadaşlarımız takıma katıldı. Bununla birlikte bize de farklı bir güven geldi. Ayrıca çalışmalaruımızda farklı bir boyut kazandı. İnşallah Tepecikspor maçında bunu tüm camiaya göstererek, yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Gerçekten buna çok ihtiyacımız var. Bu tek bir galibiyete bakıyor. Onu da bu hafta kazanıp, Şanlıurfaspor maçında da iyi bir sonuçla yolumuza devam etmek istiyoruz. İlk yarı itibariyle bir türlü şansızlığımı kıramadım. Hocamla da sürekli görüşerek, eksikliklerimi ve kendisinden yardım istediğimi de söyledim. İkinci yarı itibariyle daha farklı çalışmalar yapıyorum. Ben de bir çıkış yakalamak istiyorum. Bir türlü bu şansızlığı kıramadım. Önümüzdeki maçlarda çok daha farklı olacağım" diye konuştu. 
 
"SORU İŞARETLERİNİ KALDIRDIM"
 
Orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ise, "Bu zaman kadar futbol oynadık. Arkadaşlığın ne seviyede olup, olmayacağını biliyorum. Buraya gelmeden önce tabi ki insanın içerisinde ve kafasında soru işaretleri oluyor. Buraya geldiğim andan itibaren bu soru işaretlerini tamamen kaldırdım. Tesiste daha fazla vakit geçirip, keyifli anlar yaşıyorum. Arkadaşlık adına şu ana kadar gördüğüm en iyi ortamlardan birisi burada. Tepecikspor maçı bizim için kırılma noktası. İçerde galip gelip, dışarıda alınacak puanlar ve daha sonrasında tekrar iç sahada alacağımız 3 puanla takım artık çıkışa geçecektir. Bende bunun olması için bana şans verilirse, elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız