SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Futbolcuyla Daha Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımlarından Yeni Malatya Spor (Malatya Belediyespor), dış transferde iki futbolcu ile sözleşme imzaladı.

İç transfer çalışmalarını hızla sürdüren sarı siyahlı takım dış transferde de çalışmalarına başladı. Takımda 17 futbolcu ile yollarını ayırmasının ardından dış transferde kadrosuna katacağı futbolcuları en iyi şekilde belirlemek isteyen Yeni Malatya Spor, Kırıkhanspor'da kiralık oynayan ve Adana Demirspor ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden orta saha oyuncusu Mehmet Türk ve Gazi Osmanpaşaspor'un kalecisi Mesut Balkan ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreni öncesinde bir konuşma yapan Tesisler Sorumlusu Hür Ağbaba, "Yeni Malatya Spor olarak 2 arkadaşımızı daha kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Genel Sekreter Selçuk Kendirci ise, dış transfer çalışmalarının sürdüğünü, Yeni Malatya Spor için en doğru transferleri yapacaklarını söyledi.

Yeni Malatya Spor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu Mehmet Türk, Yeni Malatya Spor'da olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "İnşallah hepimiz için hayırlı olur. Yeni Malatya Spor'un başarısı için buradayız. Yeni Malatya Spor'u Bank Asya 1. Lig'e taşımak için çalışacağız. Yeni Malatya Spor'da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor'un yeni kalecisi Mesut Balkan ise, Yeni Malatya Spor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nun çok güzel düşünceleri olduğu için burayı tercih ettim. İnşallah Yeni Malatya Spor ve kendim adıma hayırlısı olur. Hedefi olan bir il takımına geldiğim için çok mutluyum. Arkamızda iyi bir seyircinin olacağını biliyorum. Bu bize daha fazla sorumluluk yükleyecek ve bizim için itici bir güç olacak. Arkadaşlarımızla tatlı bir rekabet içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız