SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Genç Boğuldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:14:10
İki Genç Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak'ta 24 yaşındaki şahıs, Sürgü Barajı'nda da 20 yaşındaki üniversiteli boğularak yaşamlarını yitirdiler.

KULUNCAK'TA.

Olay, Kuluncak ilçesinin Sofular Beldesindeki Sofular Göletinde meydana geldi. Gölette balık tutmaya gittiği bildirilen Serkan Demir (24) adlı genç, bilinmeyen bir şekilde gölette boğuldu.

Gencin cesedini Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Dalgıç ekibi olay yerine gelerek sudan çıkardı.

SÜRGÜ'DE..

Doğanşehir ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi serinlemek amacımla girdiği Sürgü Barajı Gölü’nde boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Olay Sürgü Barajı’nın kapak kısmında meydana geldi. Arkadaşı ile birlikte serinlemek için baraj gölüne giren üniversite 2.. sınıf öğrencisi Tolgahan Korkmaz (20), bir süre yüzdükten sonra baraj gölü içinde boğuldu. Durumun jandarmaya haber verilmesi üzerine olay yerine Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Dalgıç Ekibi istendi. Dalgıç ekibinin kısa sürede ulaştığı bölgede yapılan aramada ceset gölden çıkartıldı.

Cesetler, olay yerlerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Soruşturma devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR: Sürgü Baraj Gölü'nde boğulan Tolgahan Korkmaz'ın cesedi Malatya İtfaiyesi Dalgıç Ekibi tarafından sudan çıkarıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız