SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Gol Attık, İptal Ettiler!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşa ile Pazar günü kendi evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde 1 saat 20 dakika süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, koordinasyon çalışmasıyla sona erdi.

Yeni Malatyaspor'da antrenmana sakatlığı nedeniyle İstanbul'da bulunan Necdet Kaba katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. 

Lider Hatayspor ile arasında 9 puan fark bulunan sarı-kırmızılı takım, play-off ümitlerini sürdürmek için Gaziosmanpaşa'yı yenmenin hesaplarını yapıyor. Yeni Malatyaspor Teknik Direktör Mert Korkmaz, ligde istikrar yakalayamadıklarını belirterek, "Turgutluspor maçına bakıyorsun gole kadar gerçekten takım olarak iyi bir futbol vardı. Rakibi sahasına hapsetmiş ve oyunun tek hakimi bizdik. İki tane gol attık, ikisi de ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Bence bir tanesi ofsayt değildi. Tabi bu mazeret sayılamaz. Maalesef yapmış olduğumuz bir hata ile golü yedik. Rakip bize 2 veya 3 bile atabilirdi. Bize yakışmayan, kötü bir oyun vardı. Turgutluspor'a bu şekil mağlup olmamız tabi ki kötü oldu. Kazanabilseydik birinciyi yakalama adına avantajımızı devam ettirecektik. Şimdi matematiksel olarak hiçbir şey kaybedilmiş değil. Tabi ki, biz hedefimize ulaşmamız için tekrardan çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Ligde play-off şanslarının sürdüğünü ifade eden Korkmaz, "Henüz her şey bitmiş değil. Birincilik belki zora girdi kabul ediyorum. Ama bir de play-off şansımız var. En büyük hedeflerimizden biri de şu an budur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız