SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Grup Kavga Etti, Yoldan Geçen Emekli Öğretmen Vuruldu..

A- A+ PAYLAŞ

Mücelli Caddesi Yeşil Sinema civarında gece meydana gelen olayda, aralarında alacak-verecek anlaşmazlığı olduğu öne sürülen iki grubun kavgasının ardından, tabancayla rasgele ateş açanlar, yoldan geçmekte olan 59 yaşındaki emekli öğretmeni vurdular. Polis, olaya karışanlardan 4 zanlıyı, 2 adet tabancayla birlikte yakaladı.

SİLAH SESLERİ...
Salı gecesi 21.30 sıralarında bazı şahıslar arasındaki kavganın ardından grup arasındaki bir şahsın tabancayla rasgele ateş etmeye başladığı ve bu silahtan çıkan bir merminin, yoldan geçmekte olan Akçadağ doğumlu 59 yaşındaki emekli öğretmen Hasan Yılmaz'a isabet ederek omuzundan yaraladığı bildirildi.

Polis'ten edinilen bilgiye göre; silah sesleri ve kavganın 155'e ihbar edilmesinin ardından, ekipler olay yerine ulaştılar. Yaralının ticari bir taksiyle hastaneye gittiğini saptayan polis, görgü tanıklarından, olaya karışan 4 şahsın da, 34 LF 9680 plakalı araçla kaçtıklarını belirledi.

Kendi çabasıyla bindiği taksiyle Devlet Hastanesi'ne ulaşan Hasan Yılmaz'ın, buradaki müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı ve kavga eden şahıslarla bir ilgisinin bulunmadığını saptayan polis, araştırmalarını zanlıları yakalamak üzere yoğunlaştırdı.

Olaya karışan 34 LF 9680 plakalı otomobil; Milli Egemenlik Caddesi ile İnönü Caddesi'nin kesiştiği Kız Meslek Lisesi kavşağında yakalandı. Otomobilde bulunan 27 yaşındaki Suat D., 27 yaşındaki Mehmet U., 23 yaşındaki Mustafa D. ve 23 yaşındaki Mehmet İ. gözaltına alınırken, bu şahıslardan Suat D.'nin üzerinde 7.65 mm. çaplı ruhsatsız bir tabanca ve 1 bıçak da bulundu.

Şahıslar gözaltına alınırken, yapılan sorgulamalarında, ateş edenin Mehmet U.olduğunun belirlendiği ve bu şahsın sakladığı silahın da daha sonra ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan grubun, alacak verecek yüzünden Engin K. ve grubuyla kavga ettikleri, bu kavganın ardından bölgeden ayrılırken, rasgele ateş açtıkları, bu sırada olayın meydana geldiği öğrenildi.

FOTOĞRAF: Olayın ardından polis ekipleri boş kovan ve delil aradılar. (Foto: Burhan KARADUMAN-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız