SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Gün Uyuyamadım'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Aşağıbağlar Mahallesi'ndeki vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şarapnal'e vatandaşları ziyareti esnasında CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İl Başkanı Celal Berktaş ve partililer de eşlik etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, ülkenin sorunlarını unutturan bir siyasetin yapılmaması gerektiğini söyledi. Milletvekili Aslanoğlu, ülkede herkesin çocukları için yaşadığını belirterek, "Yüce Allah çoluk çocuğuna karşı kimsenin kafasını eğmesin. Ama ülke öyle bir yere gidiyor ki, aş, ekmek bulamayacak duruma gidiyoruz. Devlet sosyaldir ve herkese iş, aş vermek zorundadır" dedi.

Aslanoğlu, "Ben Ömer Şarapnal ismini duyduğum zaman iki gün uyumadım. Bizim için illa Ahmet, Mehmet olsun yok. Bu işi kim iyi yapacaksa o kişi aday olsun. Bizim anlayışımız bu. Ömer Şarapnal ne müteahhit ki, gidip arsasına imar versin. Ömer Şarapnal yıllarca alın teri ve namusuyla geçinmiş bir insan. Şarapnal'a ben deliyim, sen benden daha delisin dedim. Halk için delirdim. Herkes vicdanına göre karar versin. 5 yıl belediye başkanı olan Malatya'yı yönetecek. Son 20 yıla dönüp bir bakın ne yapıldı. Allah'ınızı severseniz söyleyin aş, ekmek, insan için şunu yaptılar deyin. Birbirimizi kandırmayalım. Biz çıkacağız ilkelice, dürüstçe, namusluca, kimseye yalan söylemeden bugüne kadar böyle yaptık diyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, CHP'nin logosu içinde halk unsurunu barındıran yegane ve tek parti olduğunu söyledi. Şarapnal, yerel seçilmede halk ile CHP'nin halk unsurunu birleştirdiklerini ifade ederek, "Her gittiğim yerde kartopu olanlar, arkamızda çığ gibi büyüyor. Bu beni hem heyecanlandırıyor hem de doğru şeyler yaptığımızın ispatı oluyor. Ben Malatya halkıyla Malatya'yı yönetmeye talip oldum. Ben sizlerin değerlerinin yüzde 99.9'unu bünyesinde barındıran gerçekten sizin evladınızım. Ben Malatya'da yaşadım, çocuklarım da Malatya'da yaşayacak. Biz bu Malatya'ya sahip çıkmak zorundayız. Bizim sevdamız Malatya'da yaşayan insanların sevdası olacak. Ben sizleri akıl dostlarım olarak ilan ediyorum. Tek başıma bir anlam ifade etmediğimi biliyorum. CHP İl Başkanımız Celal Berktaş'ın bir sloganı var. 'Malatya'nın sorunu İmar, bizim belediye başkan adayımız Mimar' diyor. İnşaatçılık, şantiyecilik ve kent dokusunu bilmek benim mesleğim. Ama ben siyaseti de biliyorum. Ben halkımı da biliyorum. Malatya'ya hizmet etmek yeterlilik meselesi, bu yeterliliği de benim elimden alabilecek bir gücü göremiyorum. Çünkü, ben halkla beraberim. Ben halkın çocuğuyum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız