SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Gün Yalvardık'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, Malatya'nın sorunlarını da çözümlerini de iyi bildiğini söyledi.

Paşaköşkü Mahallesi Beşevler'de düzenlenen mahalle toplantısına katılan CHP Malatya Belediye Başkan adayı Ömer Şarapnal, burada havai fişek gösterileriyle karşılandı. Ömer Şarapnal, Malatya'nın sorunlarını ve çözüm önerilerini bildiklerini belirtip, destek verilip başkan seçilmesi halinde yapacaklarını dile getirdi.

Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise, Ömer Şarapnal'a destek isteyerek, "Gel adayımız ol diye 2 gün yalvardık. Bu işi yapacaksın dedik. Niye, sizlerin inandığı, sizlerin güvendiği bir insan olduğu için yalvardık. Sizin her yerde gurur duyacağınız aday çıkardık. Ben diyorum ki ben deliyim bu benden de deli. Dürüst ilkeli bir insanla yola çıktık" ifadelerini kaydetti.

Bu arada, seçim çalışmaları kapsamında, Akçadağ ilçesi Ören Beldesi ve Topsöğüt Beldesi’nde seçim bürolarının açılışını yapıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, yaptığı konuşmada, 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin alışagelmiş seçimlerin çok ötesinde anlam ve önem taşıyan bir özellik taşıdığını belirterek, "Adaylarımıza oy verecekler pişman olmayacak" dedi.

Başkan Adayı Ömer Şarapnal da, "Belediye başkan adayı olarak anlatacaklarımın bir tanesi diğer belediye başkan aday arkadaşlarım size anlatmamışlardır. Bakın 755 sayılı gecekondu yasası çıkartarak, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı'nın elinde olan tüm yetkiler TOKİ'ye devredilmiş. Bu merkezi hükümetin parlamentoda yapmış olduğu bir düzenleme, bunlar vatandaşın konut ihtiyacı için orda bulunmuyorlar. Talebe göre konut tacirliği yapmak anlamında bir takım değişikliği yapıyorlar. Sizler buranın bu sorununu ve demokrat direncimizi hep beraber göstererek bunların oyunlarını bozacağız' diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız