SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Güne İndirdik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, genelge gelmesi üzerine Polis Haftası kutlamasını 2 güne indirdiklerini bildirdi.

Kahya, yaptığı açıklamada, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü nedeniyle bu yıl 9 ve 10 Nisan günleri etkinlik yapacaklarını belirtti. Kahya, "Daha önceleri bir hafta program düzenlenirdi. Genel Müdürlüğümüzden gelen genelge ile kutlama gün sayısını 2'ye indirdik" dedi.

Kahya, 9 Nisan'da saat 14,30'da şehitliği ziyaret edeceklerini, 10 Nisan Polis Günü'nde, saat 10:30' da Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayacak tören programı çerçevesinde, bir de bomba imha ekibinin gösteri düzenleyeceğini ifade etti.

Bu arada, Emniyet Müdürü Kahya, Doğanyol, Yazıhan ve Kuluncak İlçe Emniyet Amirliği'nin hizmete açıldığını da kaydetti. Bu 3 ilçeyle birlikte Malatya'nın 13 ilçesinin merkezlerinde asayiş hizmetlerini tamamen polis üstlenmiş oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız