SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Güreşçimiz Çağrıldı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Güreş İhtisas Kulübü'nden iki güreşçi, Grekoromen Genç Milli Takım hazırlık kampına davet edildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Turgut Özal Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Salim Sert, 2009 yılında gösterdikleri başarıların, artarak devam ettiğini söyledi.

Sert, yeni oluşturulan yönetim ile birlikte çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğünü belirterek, “Kulübümü bağlı sporcularımızın başarısı için elimizden gelen bütün imkanları ortaya koyduk. Bunun karşılığını da almaya başladık. Üst üste gelen başarılı sonuçlarla birlikte her geçen gün grafiği yükselen kulübümüzün gösterdiği başarılar nedeniyle iki sporcumuz, 5-22 Nisan tarihlerinde İstanbul-Sarıyer de yapılacak olan Grekoromen Milli Takım Hazırlık kampına çağrıldı. 50 Kilogram'da Ali Koca ve 74 Kilogram'da Eşref Öz Milli Takım Hazırlık kampına katılarak, seçmelere girecekler” dedi.

Kulüp olarak başarı grafiğini daha da yükseltmek için çalıştıkların ifade eden Sert, “Kulüp olarak amacımız Milli Takım'a daha fazla sporcu gönderebilmektir. Ata sporumuzu layık olduğu yere getirmek için de, arkadaşlarımla birlikte özverili çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız