SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Haftada 6 Kilometre Asfalt

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Yol ve Asfalt İşleri Müdürlüğü ekiplerince, asfalt ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü, son iki hafta içerisinde 6 kilometre asfaltlama yapıldığı bildirildi.

Belediye Basın Bürosu'nun konuya ilişkin yayınladığı basın bülteni şöyle:

"..Gerek kış mevsiminin ağır geçmesi, gerekse de doğalgaz şebeke çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bozulan ve yıpranan yolların, asfaltlama ve yama çalışmaları Malatya Belediyesi Yol ve Asfalt İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, yeni alınan finişer asfalt serme makinesiyle asfaltlama çalışmalarının yoğun ve seri bir şekilde sürdürüldüğü belirtilirken, oluşturulan 4 ekiple de yama ve bakım çalışmalarının yapıldığı kaydedildi.

Asfaltlama ve yama çalışmalarının önceden belirlenmiş program doğrultusunda aciliyet arzeden yerlerden başlanarak yapıldığı belirtilirken, son 2 hafta içerisinde finişerle 6 kilometreye yakın asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Fırat mahallesinde 500, Çarmuzu mahallesinde 600, Yeşilkaynak mahallesinde 1000, Şehir Mezarlığı yolunda 400, Karakavak mahallesinde 400, Turgut Özal mahallesinde 900, Fahri Kayahan Bulvarında 800 ve Yeşiltepe bölgesi Ergenekon Üst Geçidi devamında da 1000 metre olmak üzere toplam 5.600 metre asfalt yapıldığı kaydedilen açıklamada, çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi.

Öte yandan bozulan ve yıpranan asfaltların yama çalışmaları da yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yama ve bakın çalışmaları için 4 ekip oluşturulduğu belirtilirken, Bakırcılar Çarşısı, Akpınar, Saray, Ferhadiye, Tekmazar, Nuriye, Aslanbey, Fırat, Cevherizade, Zafer, Niyazi, Şıkşık, Hasan Varol, Başharık ve Paşaköşkü mahallelerinde yama ve bakım çalışmalarının bitirildiği kaydedildi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız