SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Haftaya Hazır Etmeye Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-01-19 01:35:42
A- A+ PAYLAŞ

Sivasspor maçında sakatlanan ve oyunu terk eden Dialiba’dan sevindirici haber geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor’da Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Dialiba’nın baldır kasığında ikinci derece yırtık tespit edilmişti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un fizyoterapisti Savaş Akkaya ile birlikte Ankara’ya giden Dialiba’ya iğne yapıldı.

Tedavisi yoğun bir şekilde devam eden Dialiba’nın takımdan ayrı çalışmalara başlayacağı öğrenilirken, bu oyuncunun en kısa sürede takıma dönmesi için sağlık ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Sivasspor maçında sakatlanan Dialiba’nın en kısa sürede sahalara geri dönmesi için yoğun bir tedavi programı uyguladıklarını kaydeden Akkaya, “Dialiba’nın baldır kasığında ikinci derecede yırtık bulunuyor. İyileşme süreci olarak ortalama 2-3 haftalık bir süreyi ön görüyoruz. Tabi yoğun tedavi süreciyle, tahminimiz iki haftada hazır hale getirmeye çalışacağız. Özel iğneler ve rehabilitasyon ile kasığın daha kısa sürede iyileşmesini sağlayacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    "Baldır kasığı" nedir ya! Anatomide 1 tane kasık yeri vardır. Bu haberde anlatılmak istenen de ya "baldır"dır ya "kasık"tır ya da "baldırın kasık bölgesi"dir. Başka bir tabir olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    4-5-6 şubat haftası ligimizde maç yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Türkiye kupası gruplarından sonra oynanacak tek maçlı eleme turu hafta sonu oynanacak. O maç haftası takımımızın maçı yok. O maçlar oynandıktan sonraki hafta sahalarda olur.
    0
    0
    Yanıtla