SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İki Hastane İhale Aşamasında"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:45
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’ya yeni yapılacak Fizik Tedavi Hastanesi ile Kadın Doğum Çocuk Hastanesi’nin projesini ihale aşamasına geldiği bildirildi. 

Şeker arazisine yapılan yeni devlet hastanesi yanına yapılacak olan Fizik Tedavi Hastanesi ile Kadın Doğum Çocuk Hastanesi hakkında bilgi aktaran Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, “Fizik Tedavi Hastanemiz proje aşamasını geçti. İhale aşamasını bitirdi. Çok yakın zamanda oranın faaliyete geçmesini bekliyoruz. 300 yataklı Kadın Doğum Çocuk Hastanesi ise kampus içerisine yapılacak. O da proje aşamasını geçti, yakında ihaleye çıkılacak. Biz özellikle kadın Doğum Hastanemizi önemsiyoruz. Kadın Doğum Hastanemiz yeni hastanemizi entegre olacak. Hastaneler bir tüp geçitle birleştirilmiş olacak. Çünkü hizmette ayrı ayrı hizmetten ziyade bunlar birbirine girmiş durumda. Çünkü bir Kadın doğum hastasının da bir kardiyologa ihtiyacı olur, çocuk doktoruna ihtiyacı olur. Salt Kadın Doğum, salt Fizik Hastanesi olması yerine bunlar birbirine entegre bir şekilde yapılmasında fayda görüyoruz. Bunların ayrı ayrı yapılmasına uygun bakmıyoruz. Çünkü bunları hizmet verme açısından ayırma imkanımız yok” ifadelerini kullandı.

Psikiyatri hastaları için yapılan çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Özdemir, "Bizim psikiyatride kapalı servisimiz yok. Hastalarımızın bir kısmını bölge hastanesi konumunda olan Elazığ’a gönderiyoruz. Biz Malatya Devlet Hastanesi içerisinde bir kapalı psikiyatri servisini de çok yakın zamanda kuracağız. Bunlar bu sene içerisinde bitecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız