SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Hemşire Trafik Kazasında Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Devlet Hastanesi'nde görevli iki hemşire Malatya'dan ilçeye giderken geçirdikleri trafik kazası sonucu öldü. Kazada 16 kişi de yaralandı.

Kaza bu sabah 08.00 sıralarında Doğanşehir yakınlarında oldu. Doğanşehir'e gitmekte olan ve içerisinde hemşire Songül Güloğlu (üstte soldaki fotoğrafta) ve Tülay Polat Erhan (üstte sağdaki fotoğrafta)'ın da bulunduğu ilçe belediyesine ait Ömer Ayabakan yönetimindeki 44 HR 309 midibüs Çığlık Köyü yakınlarında buzdan kayarak şarampola yuvarlandı. Kazada iki hemşire ölürken 16 kişi de yaralandı.

Kaza sırasında yaralanan, Ülküye Balta, Serpil Nayan, Ayşe Gülsu, Aynur Irmak, Suat Coşkun, Erhan Hakverdi, Ali Alagöz, Erol Tüzün ve Taner Korkmaz Malatya Devlet Hastanesi’nde, durumu ağır olan Abuzer Özçelik, Seda Demir, Recep Demir, Ayşe Aslan, Sadiye Erdem, Vedat Gülfırat ve Nurşen Gülfırat Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar…

Yaşamlarını yitiren hemşirelerden Tülay Erhan’ın 9 yaşında ve 1 yaşında iki çocuk annesi olduğu, diğer hemşire Songül Güloğlu Gelen’in ise, yeni evlendiği ve iki aylık hamile olduğu öğrenildi…

Bu arada İki personelin ölümüyle ilgili olarak Sağlık Müdürlüğü'nden de şu bilgi verildi:

"Doğanşehir Devlet Hastanemizde Görevli olan personelimizden Hemşire Songül GÜLOĞLU ile Tülay POLAT ERHAN görev yerlerine giderken içinde bulundukları otobüsün 25.02.2008 tarihinde saat 08:00 sularında kazayapması sonucunda vefat etmişlerdir.."

TÖREN..
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, belediye otobüsünün buzlanan yolda kayıp devrilmesi sonucu hayatını kaybeden iki hemşire için tören düzenlendi.

İlçe Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törene; Vali Halil İbrahim Daşöz, Kaymakam Cevdet Atay, Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, belde belediye başkanları, sağlık çalışanları, Erhan ve Güloğlu aileleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı. Hemşirelerin aileleri, cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Malatya'da ikamet eden ve Doğanşehir Devlet Hastanesi'nde görev yapan hemşirelerden Songül Güloğlu yarın Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Elazığlı Tülay Erhan'ın cenazesi ise ailesinin isteğine göre yarın Malatya'da veya Elazığ'da defnedilecek.

Cenaze töreninde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, hemşirelerin görevlerine giderken kazada öldüklerini ve görev şehidi olduklarını belirtip kederli ailelerine baş sağlığı ve sabır diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız