SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Hırsıza Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:02:12
İki Hırsıza Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından çaldıkları mallarla yakalanan 2 hırsızlık şüphelisinin sevkedildikleri mahkemece tutuklandıkları bildirildi.
 
Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:
 
"Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan çalışmalarda;12/06/2012 günü Ö.T. ve M.A. isimli şüpheliler yakalanmış, yakalanan şüphelilerden hırsızlık malı olduğu değerlendirilen 1 adet Çamaşır Makinesi, 1 adet Banyo Kazanı, 1 adet Çelik Jantlı Oto Lastiği, 1 adet Bakır Tepsi, 2 adet Bakır Leğen, 8 adet Bakır Kazan, 1 adet Bakır Satır, 13 adet Kazan Kapağı, 8 adet Bakır Kapak, 1 adet Bakır Süzgeç, 1 adet Kol Saati elde edilmiştir.
 
Şüphelilerin yakalandığı yer ve çevresinde yapılan araştırmalarda eşyaların müşteki R.Ç.’ ye ait ikametten çalındığı belirlenmiş, eşyalar müştekiye teslim edilmiştir.
 
Yakalanan şüpheliler Ö.T. ve M.A. haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR."
 
İKİ TUTUKLAMA DAHA..

Yaşlı karı-kocaya satırla saldırarak ağır yaralayan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Olay, önceki gün gece Yeşiltepe Koşu Mahallesi’nde meydana gelmiş ve hırsızlık için bir eve giren Mehmet A. ile Mustafa S. adlı şüpheliler, kendilerini gören evin sahipleri Mehmet Gökçek (63) ve Ayşe Çam (68) adlı karı-kocaya satırla saldırmışlardı.
 
Yaşlı şahıslar, "Bize vurmayın, öldürmeyin size para verelim" diyerek kurtulmuşlardı. Ancak durumu ağır olan Ayşe Çam, yoğun bakımda tedavi altına alındı.
 
Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonrasında yakalanan Mehmet A. ile Mustafa S. adlı şüpheliler, sorgularının ardından çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız