SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İki Hırsızı Gördüm..'

A- A+ PAYLAŞ

Yaşlı şahıs, gece uyanınca evde iki şahıs gördüğünü, birinin ağzını ve gözünü kapattığını, parasını çalıp kaçtıklarını polise bildirdi.

Kiltepe Mahallesi’nde oturan 77 yaşındaki A.D., 00.10 sıralarında meydana gelen olayla ilgili polise verdiği ifadede; uyurken, gözüne ışık gelmesi üzerine uyandığını ve odanın ışığını yapmak istediği sırada iki kişiyi farkettiğini, bunlardan birinin iki eli ile ağzını ve gözünü kapatıp “Paran nerde?” diye sorduğunu, parasının olmadığını söylediğini, diğer şahsın “Gidelim” dediğini, yüzlerini göremediği şahısların evden ayrıldıklarını, daha sonra yaptığı kontrolde 50 lirasının olmadığını gördüğünü bildirdi. Polis, olayla ilgili araştırmaya başladı.

İzzetiye Mahallesi Mücelli Caddesi’ndeki işyerinde çalışan 22 yaşındaki G.K. ve 27 yaşındaki S.İ. adlı bayanlar, 18.15 sıralarında işyerinde çalışırken, iki şahsın geldiğini ve hırsızlık amacıyla girdiklerini fark edince müdahale etmeye çalıştıklarını, şahısların kendilerini döverek kaçtıklarını polise bildirdiler. Polis araştırmaya başladı.

Ayrıca, polise başvuran 27 yaşındaki S.Y. adlı bayan, Atatürk Caddesi’ndeki işyerine gelerek alışveriş yapan 27 yaşındaki N.B. adlı şahıs çıkarken durumundan şüphelendiğini, yaptığı kontrolde üzerine giydiği penyenin fiyat etiketini soyunma kabininde sökülmüş olduğunu gördüklerini bildirdi ve şikayetçi oldu. Şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan, polise başvuran 32 yaşındaki A.D. ve 35 yaşındaki V.Ü. adlı şahıslar, öğle saatlerinde Yeni Camide iken çantalarının çalındığını, içerisinde 2 cep telefonu, gözlük ve şarj aleti bulunan çantaları çalanlardan şikayetçi olduklarını bildirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız