SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki İlçede Domuz Gribi Tatili

A- A+ PAYLAŞ

Domuz Gribi nedeniyle okullar Doğanşehir ilçesinde 3 gün, Arguvan ilçesinde ise 4 gün süreyle tatil edildi.

DOĞANŞEHİR'DE..
Doğanşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, ilçede artan enfeksiyon şikayetleri nedeniyle İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından tüm okullar tatil edildi.

İlçede okullar tedbir amaçlı tatil edilirken, eğitim ve öğretimin 19 Kasım Perşembe günü başlayacağı kaydedildi.

ARGUVAN'DA..
Arguvan ilçesindeki ilköğretim ve liselerde eğitim gören öğrencilerin yoğun bir şekilde yüksek ateş ve ağrı şikayetleri ile sağlık kuruluşlarına başvurması üzerine Arguvan İlçe Hıfsızsıhha Kurulu, Arguvan Kaymakamı Aslı Ayanoğlu başkanlığında toplandı.İlçe Hıfzısıhha Kurulu, ilçedeki okulların 4 gün süreyle eğitime ara vermesine karar verdi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Arguvan ilçemizde toplam bin 100 öğrencimiz var. Bunun 300 tanesi lise öğrencisi. Bugün okullardan sağlık kuruluşlarına yaklaşık 200 öğrenci yüksek ateş ve ağrı şikayetiyle başvurunca İlçe Hıfzısıhha Kurulu, okulları 4 gün süreyle tatil etti" şeklinde bilgi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız