SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki İlçede ESO Seçimi

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ve Doğanşehir ilçelerinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın seçimlerinin yapıldığı bildirildi. Her iki ilçede de eski başkanların yeniden seçildikleri belirtildi.

HEKİMHAN'DA..
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kurulunda mevcut başkan Kaya Günay ile birlikte Murat Çavdar ve İsmail Özdemir aday oldu.

Toplam 243 oyun kullanıldığı genel kurulda 128 oy alan Kaya Günay yeniden başkan seçilirken İsmail Özdemir 68, Murat Çavdar ise 45 oy aldı. Seçim kurulu 2 oyu ise geçersiz saydı.

Kaya Günay başkanlığındaki Hekimhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yönetim kuruluna ise Cengiz Oktay, Tarık Koca, İsmail Zengin, Ali İlhami Parmaksız, Gürdal Ulaş ve Aytekin İzci seçildiler. Denetim Kuruluna ise İbrahim Avcu, Osman Kandemir ve Erkan Dereli getirildi.

DOĞANŞEHİR'DE..
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde de Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına Rıfat Topal getirildi.

Divan Başkanlığını Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin'in yaptığı genel kurul ve seçime tek liste katıldı. Önceki başkan İsmet Bayram'ın aday olmadığı Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası 2010 yılı olağan genel kurulunda yapılan seçimde Esnaflar Odası Başkanlığına tek liste ile giren Rıfat Topal kazandı.

ARAPGİR ESO'DAN ZİYARET..
Öte yandan göreve yeni seçilen Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan ESOB Başkanı Şevket Keskin, yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, "Arapgir Meslek Odamızın yeni yönetimi bizleri ziyarete geldi. Çok memnun olduk. Ben genç kardeşimize ve yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Yükümüz ağır bir yük. Esnafın en büyük sıkıntı çektiği bir dönemde göreve geldiniz. Dünya da büyük bir sıkıntıda. Haliyle Türkiye'de sıkıntıda. Dünya bir gemi içerisinde olduğumuza göre o gemi sallandığı zaman bütün ülkeler etkileniyor. Türkiye'nin içerinde en büyük sallanan esnaf ve zanaatkar kesimi olmuştur. Ben göreve seçilen bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz, elimizden ne gelirse sizlere destek vereceğiz. Esnafımızın ve memleketimizin sorunlarını elimizden geldiği kadar yasanın verdiği yetkiler çerçevesinde desteklerimizi vereceğiz" dedi.

Arapgir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bedri Baykara ise, ellerinden geldiği kadar esnafa destek vereceklerini ifade ederek, "Esnafımızın destekleriyle başkan seçildik. Esnafımıza en faydalı şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. (Fotoğraf bu ziyaretten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız