SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki İlçede Okullara Kar Tatili

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:11:32
İki İlçede Okullara Kar Tatili
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arapgir ve Arapgir ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. 

Arapgir ilçesinde kar yağışının yoğun şekilde devam etmesi üzerine okullar tatil oldu. Birçok bölgede yağan kar ilçeleri beyaza bürüdü. Hayat durma noktasına gelirken, Pütürge ilçesinde ise elektrik kesintileri yaşandı. Olumsuz hava şartları nedeniyle bazı karayolları karla kaplandı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışının akşam saatlerine kadar devam etmesinin ardından Arapgir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Arguvan İlçesi'nde de okulların kar nedeniyle Salı günü tatil edildiği öğrenildi.

Bu arada, yoğun kar yağışı dolayısıyla Pütürge ilçesine bağlı 6 mahallede (köyde) elektrikler kesildi. Edinilen bilgiye göre ilçedeki Taştepe, Ulataş, Korucak, Sorguçlu, Alihan ve Yeşildere mahallelerinde elektirikler kesildi.  Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada mahallelere elektrik verilmesi için çalışmalar yapıldığı bildirildi. 

EKİPLER KARAYOLUNDA…

Öte yandan, Malatya il sınırları içerisinde gece saat 23.00’e kadar kar yağışı nedeniyle her hangi bir karayolu güzergahında kapalı yol bulunmadığı, ancak Malatya-Sivas, Malatya-Pütürge, Malatya-Adıyaman Karayolu ile ilçe yol güzergahlarında ekiplerce çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

Büyükşehir Belediyesi kar mücadele ekiplerinin de köy yollarında çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

ARŞİV FOTO: Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin köy yollarındaki kar mücadelesi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız