SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki İlçede Sağlık Taraması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın iki ilçesinde vatandaşlara ücretsiz sağlık taraması yaplıldı.

Pütürge ve Doğanyol ilçesine giden Malatya Özel Gözde Hastanesi Sağlık Grubu görevlileri, yönetim kurulu başkanı Kenan Kalı başkanlığında Dahiliye, Göz, Çocuk, Ortopedi, Acil ve Genel Cerrahi dalında 6 uzman doktor nezaretinde sağlık taraması gerçekleştirildi. Sağlık taraması sırasında hastaneye gelmesi gereken 5 hastaya da, sosyal güvenceleri olmadığından Gözde Tıp Merkezi'nde ücretsiz tedavi yapma sözü verildi.

Gözde Sağlık Grubu yönetim kurulu başkanı Op.Dr. Kenan Kalı, sağlık taramasının iki aylık bir proje olduğunu ifade edip, "Bu projeyi daha önceden yönetim kuruluyla beraber yapmayı kararlaştırdık. Haftada en az bir ilçemize giderek, ilçelerdeki vatandaşlarımızı muayene ve tedavi etmeyi amaçlıyoruz. Pütürge ilçesine de, ben başta olmak üzere ekip olarak ilk kez geldik. Benim kafamda farklı bir ilçe imajı vardı. Ancak burayı görünce görüşüm değişti. Projemiz sayesinde ilçe halkıyla hastane personelimiz kaynaştı. Birkaç sıkıntı olan hastamızın da, sorunlarını gidermeye çalışacağız"dedi.

Pütürge Belediye Başkanı Necdet Ayaydın ise, "Bu sağlık taramasından dolayı çok mutlu olduk. Güzel bir hizmet veriyorlar. Özellikle halkımız bu hizmetten memnun kaldı. Biz de hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederiz"şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız