SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki İlçeye 6 Başvuru Daha

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:23:46
İki İlçeye 6 Başvuru Daha
A- A+ PAYLAŞ

AKP'den merkez ilçeler Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkan aday adaylığı için Perşembe günü de toplam 6 kişi başvuruda bulundu.

SİNANOĞLU BATTALGAZİ İÇİN BAŞVURDU

İl Genel Meclisi Üyesi Rıza Sinanoğlu’da Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Sinanoğlu başvuru belgesini Adalet ve Kalkınma Partisi Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’e teslim etti.

Aday adaylık başvurusu sırasında konuşan Sinanoğlu, başvuru sırasındaki konuşmasında,  "Bize görev verilirse Allah’ın yardımı ve sizlerin desteği ile her şeyin göründüğünden daha kolay çözüldüğünü ve Battalgazi’mizin örnek bir ilçe cazibe merkezi olduğuna şahit olacaksınız. Hizmet anlayışı ile biriken tecrübeyi inançlı, iş bilen ve iş bitiren bir kadroyla hizmete talibim” ifadelerini kullandı.

YAYGIN BAŞKANI BATTALGAZİ'YE TALİP

Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş’da Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Battalgazi Belediye Başkanlığı için  adaylık başvurusunda bulundu.

Karataş evraklarını Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder’e teslim etti.  Güder yaptığı kısa konuşmada İrfan Karataş’a başarı dileğinde bulundu.

Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş’ta  Battalgazi Belediyle Başkanlığı için  aday adayı olduğunu belirterek yaptığı konuşmada, “ 3 dönemdir Belediye Başkanlığını yaptığım Yaygın’daki görev süremde gerçekleştirmiş olduğumuz bir çok projeyle belediyemizi ülke standartları üzerine çıkarmak için gayret sarf ettik” diyerek şunları belirtti:

“Siyasi görüşü, ideolojisi veya Dünya görüşü ne olursa olsun, Malatya’da yaşayan ve kaygısı Malatya olan herkesle Battalgazi ilçemize hizmet amaçlı bir birliktelik kurmaya ve ortak akıl oluşturmaya gayret edeceğimizi de belirtmek istiyorum.  Ak Partinin bir neferi olarak Battalgazi ilçemizin tarihine, kültürüne, coğrafyasına  ve değerlerine sahip çıkarak, ilçemizi örnek alan değil, örnek alınan bir ilçe yapmak için aday adaylığına talibim”

DİĞER BAŞVURULAR..

Bu arada,  Adalet ve Kalkınma Partisi’nden  Battalgazi Belediye Başkanlığı için ayrıca Öğretmenevi Müdürü  Murat Bilim, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için ise Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, Abuzer Karakaya ile Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten aday adaylığı başvurusunu yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız