SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki İlçeye Emniyet Binası

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Öznur Çalık, Kuluncak ve Doğanyol'da Emniyet Müdürlüğü hizmet binası yaptırılacağını, bu konudaki çalışmaların Mart ayında başlatılacağını bildirdi.

Çalık'ın TBMM'deki sekreteryasından konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK üyesi Öznur Çalık, Malatya’nın Kuluncak ve Doğanyol ilçelerine yapılacak iki yeni emniyet amirliği binasının müjdesini verdi.

Milletvekili Çalık, Kuluncak Emniyet Müdürlüğü binasının 15 Mart 2011 tarihinde inşaat faaliyetlerinin başlatılacağını, Doğanyol Emniyet Müdürlüğü inşaatının temelinin ise Mart ayında atılacağını duyurdu.

Öznur Çalık, yaptığı yazılı açıklamada; Malatya’daki emniyet personelinin yetersiz koşullarda çalıştıklarının gözlemlendiğini ve bu çerçevede Kuluncak ve Doğanyol’a yeni emniyet binaları kazandırılması için görüşmelerde bulunduklarını kaydetti. Çalık, Kuluncak İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesinin 2 milyon 36 bin bedelle Eylül ayında yapıldığını; fakat çalışılmayan döneme girilmiş olması ve beton imalatların risk oluşturması nedeniyle işin durdurulduğunu belirtti. Çalık, sürecin bu şekilde bölünmesine rağmen, inşaatın 15 Mart 2011’de başlayacağının müjdesini de verdi.

Öznur Çalık, Doğanyol İlçe Emniyet Amirliği binasının ise zemin etüdü sonuçlarına göre, Eylül 2010’da 8 bin 200 TL bedelle proje ihalesinin yapıldığını fakat bu arada mevsimsel koşullar sebebiyle çalışılmayan döneme girildiğini belirtti. Çalışılmayan dönemde ihale yapılması halinde ödenek anlamında devletin % 10 kaybı olacağı düşüncesinden hareketle, ihalenin Ocak Ayı içerisinde yapılmasına karar verildiğini anlatan Çalık, böylece ödeneğin daha ekonomik kullanılmasının hedeflendiğini kaydetti. 26 Ocak’ta ihalesi gerçekleştirilecek olan Doğanyol İlçe Emniyet Amirliği binasının temelinin, planlanan takvime göre, Mart ayında atılacağını ifade eden Çalık, “Emniyet binalarımız ilçelerimize kazandırıldığında ciddi bir ihtiyacı karşılamış olacağız. Bu önemli süreçte bizlere büyük destek veren Sayın İçişleri Bakanımıza, İçişleri Bakanı Müsteşarımıza, Emniyet Genel Müdürümüze ve İl Emniyet Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu iki yeni yatırımın emniyet personelimiz ve vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız