SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kadın ve Nefes Kesen Gece..

0
Güncellendi - 2016-04-27 04:13:21
İki Kadın ve Nefes Kesen Gece..
A- A+ PAYLAŞ

  • Biri intihar etmek için otomobille evini terkeden, diğeri de lüks bir otodan atlayan iki kadın, Salı gecesi ve gece yarısından sonra polisi ayağa kaldırdı.

Malatya'da, Salı gecesi ve gece yarısından sonra iki kadının kahramanı olduğu "ölüm girişimi ve otomobilden atlama" polisi ayağa kaldırdı. İntihar amacıyla çok miktarda ilaç içtikten sonra otomobille evinden ayrılan genç kadın ile başka bir olayda hareket halindeki "Siyah Mercedes" marka otomobilden atlayan genç kadın, nefes kesen gecede olayların kahramanı oldular.

"EŞİM İNTİHAR EDECEK, ONU BULUN.."

155 Polis İmdat'a gelen bir telefonda, kısa bir süre önce bir yakınını kaybeden ve buna çok üzülen N.K. adlı kadının, evlerinden fazla miktarda ilaç ve otomobilin yedek anahtarıyla çıktığı, intihar için otomobille mezarlığa gidebileceğine ilişkin eşi tarafından bilgi verildi.

Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısından sonra 00.10 sıralarında gelen bu ihbar üzerine, otomobilin 06.. olan plakası tüm ekiplere yazdırılırken, birkaç ekip de Şehir Mezarlığı'na yönlendirildi. Kısa bir süre sonra, Şehir Mezarlığı'nın güvenlik görevlilerinin, bir otonun hızla geçtiği, ancak mezarlığa girmediği yolunda bilgi verdiği belirtilirken, tüm kentte ve şehir giriş-çıkışlarında araç aranmaya başlandı.

Polis ekipleri aramalarını sürdürürken, 00.35 sıralarında her yerde aranan N.K.'dan 155 Polis İmdat'a bir telefon geldi. Genç kadın, Başharık civarında bir yerde bulunduğunu ve durumunun iyi olmadığını polise bildirdikten sonra telefonu kapattı.

Bunun üzerine, polis ekipleri aramalarını Başharık bölgesinde yoğunlaştırdılar ve kısa bir süre sonra söz konusu otoyu İstanbul Evleri mevkiinde park halinde, genç kadını da içinde baygın durumda buldular.

Genç kadın, gelen 112 Acil Ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. N.K.'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

OTOMOBİLDEN ATLADI..

Bu olaydan yaklaşık 2 saat önce 22.00 sıralarında da, Karakavak mevkiinde bir kadının otomobilden atıldığı ihbarı üzerine giden polis ekipleri, genç kadına ulaştılar. Genç kadın polise verdiği ifadede, siyah renkli Mercedes marka bir otomobilden kendini yola attığını, otomobilin plakasını bilmediğini, ancak şahısları tanıdığını söyledi. Genç kadın, Sümer Polis Merkezi'ne götürülerek ifadesine başvurulurken, ifade doğrultusunda gereken araştırma ve soruşturmaya başlandığı öğrenildi. Şahısların yakalanıp yakalanmadığı, kadının otomobilde ne için bulunduğu ve neler olduğu konusunda bilgi edinilemedi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hasan (7 yıl önce)
    Haber başlığı film adı gibi olmuş.
    0
    0
    Yanıtla