SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kaleciyle Anlaşma Aşaması

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:47:51
İki Kaleciyle Anlaşma Aşaması
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Transferde önceliği kaleci mevkisine ayıran Yeni Malatyaspor, 2 kaleci birden almayı hedefliyor. Kaleci arayışları noktasında Aykut Erçetin'i listenin birinci sırasında tutan sarı kırmızılılar, Göztepespor’dan Oğuzhan Bahadır ve Adana Demirspor’dan kaleci Emre Selen ile görüşen sarı kırmızılı yönetimin, iki kaleciye de imza attırma aşamasında olduğu öğrenildi.

Transferin son günlerinde suskun kalan Yeni Malatyaspor, transferde sıcak saatler yaşıyor. Sarı kırmızılı ekip transferde bombayı patlamaya hazırlanıyor. Transfer çalışmalarını yürüten sarı kırmızılı yönetim, önceliği kaleci mevkisine ayırmış durumda. 

Kaleci mevkisi için birçok isimle görüşen sarı kırmızılılar, geçen sezon yaşadıklarını yaşamak istemiyor. Geçen sezon sadece Vedat’ın omuzlarına binen mevki için sarı kırmızılılar, Göztepespor’dan Oğuzhan Bahadır ve Adana Demirspor’dan Emre Selen ile şu saatlerde bir görüşme yaptığı öğrenildi. İki isim ile de imzaların atılmasının an meselesi olduğu belirtilirken, özellikle kaleci Emre Selen ismi gelecek vaat eden isimler arasından yerini alıyor.

U-19 ve U-20 Milli takımın kalesini de koruyan genç Emre, birçok takımın transfer listesinde yer alıyor. Aykut Erçetin'in olmaması halinde Oğuzhan Bahadır, Vedat Kapurtu ve Emre Selen ile kale mevkisini çözmek isteyen sarı kırmızılılarda, bu iki kaleci transferinin birkaç gün içinde sonuçlanacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

EMRE SELEN KİMDİR?

Emre Selen, 15 Ağustos 1994 Adana doğumlu. 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da oynamaktadır. Futbola Adana Demirspor altyapısında başlayan Emre Selen, daha sonra 2010 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak A2 takım kadrosuna dahil edildi. 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde as takıma takviye olarak alındı. U-19 Akdeniz Turnuvası ve U-20 Uluslar arası Dörtlü Turnuvada milli takım kalesini koruyan Selen, özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında kendisini geliştirmesi için yer buluyor. 2 kez Adana Demirspor’un lig maçında görev alan Selen, sahadan 1 beraberlik ve 1 galibiyet ile ayrılmıştır. 20 yaşındaki genç oyuncunu 44 numaralı formayı giymektedir. 31 Mayıs 2019 tarihine kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan genç file bekçisinin de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.

OĞUZHAN BAHADIR KİMDİR?

Oğuzhan Bahadır, 24 Aralık 1979 Ankara doğumlu futbolcu, Göztepespor’da forma giymektedir. Futbola Dışişleri Bakanlığı spor kulübü altyapısında başlayan Oğuzhan Bahadır daha sonra Niğde Köy Hizmetleri Spor a oradan da Niğdespor'a transfer oldu. Niğdespor'da iki sezon oynadıktan sonra Zonguldakspor'a geçti. Daha sonra Ankaragücü, Elazığspor ve Konyaspor'da oynadı. 2009'dan beri İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynamaktadır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız