SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kardeş Otomobilde Yanıyordu!..

A- A+ PAYLAŞ

Otoparka bırakılan otoda yangın çıktı, babalarının otoda bıraktığı 2 ve 3 yaşındaki iki kardeş dumandan zehirlendi. Bu arada 104 yaşındaki kadın yanarak öldü.

İHMALİN BÖYLESİ..
Darende ilçesi Sungur Mahallesi’ndeki Belediye Oto Parkı içerisinde bırakılan bir otomobilde saat 10.00 sıralarında çıkan yangın çevredekiler tarafından farkedildi. Otomobilde 2 yaşındaki N.Y. ve 3 yaşındaki C.Y. adlı iki kız kardeşi de baygın halde gören vatandaşlar, dumandan etkilenen çocukları hastaneye kaldırılırken, otonun içindeki yangına itfaiye müdahale ederek söndürdü.

Bir süre sonra olay yerine gelen 27 yaşındaki A.Y. adlı baba, otomobilde çocuklarını bırakıp ayrıldığını, daha sonra döndüğünde itfaiyenin yangını söndürdüğünü gördüğünü, muhtemelen çocuklarının kibrit ile oynarken yangın çıkardığını söylerken, yapılan incelemede yangın nedeniyle aracın ön ve arka koltuklarının zarar gördüğü saptandı. Bu arada, olayda ihmali görülen baba hakkında yasal işleme başlandığı bildirildi.

104 YAŞINDAKİ KADININ ÖLÜMÜ..
Bu arada, Darende ilçesinin Ayvalı Kasabası Karaağaç Mahallesi’nde oturan 104 yaşlarındaki F.Y. adlı kadın, 20.30 sıralarında evinde çıkan yangın sonucu yaşamını yitirdi.

Jandarmanın açıklamasında, yangının yanmakta olan sobadan yatağa düşen köz nedeniyle çıktığının ve yatalak olan yaşlı kadının kaçamadığı için öldüğünün değerlendirildiği bildirildi.

ÇOCUKLARIN BAŞINA GELENLER..
Öte yandan, Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Kasabası Derme Mahallesi’nde, 02.30 sıralarında anne ve babası uyurken yatağından kalkan 2 yaşlarındaki E.B.’nin sobanın üzerindeki sıcak su kovasına çarpıp devirdiği ve üzerine dökülen sıcak su yüzünden yaralanarak hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yaygın Kasabası’nda 3 yaşlarındaki Merve Akay adlı kız cocuğu, evin balkonundaki sandalyeye çıktıktan sonra dengesini kaybedip 3 metrelik balkondan aşağıya düştü ve yaralandı.

Hekimhan ilçesinin Güzelyayla Köyü’nde, 12 yaşındaki M.Ö., 50 yaşındaki babası O.Ö.’ye ait ruhsatsız av tüfeği ile oynarken, tetiğe basınca dolu tüfek ateş aldı ve M.Ö. iki ayağından ağır yaralandı. Yaralı çocuk Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, baba hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız