SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kardeşe Aynı Gün Nikah

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:49:48
İki Kardeşe Aynı Gün Nikah
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2015 yılı içerisinde Yeşilyurt Evlendirme Müdürlüğünün 500’üncü nikâhını kıydı. Başkan Polat’ın kıydığı nikâh ile iki kardeş aynı anda nikâh akdini gerçekleştirdi.  Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, genç çiftlere belediyenin evlilik paketini hediye ederek, mutluluklar diledi. 

Belediye Başkanı Polat tarafından yöneltilen “Hiç bir baskı ve tesir altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” şeklindeki soruya karşılıklı evet yanıtını veren Esra-İrfan Erkut ve Suat-Gül Erkut çifti düzenlenen tören ile hayatlarını birleştirdiler. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt sınırlarımız içerisinde evlenen her çiftimize günün anlam ve önemine binaen çam sakızı çoban armağanı bir hediyemiz var. Bugün nikâh akdini gerçekletildiğimiz genç çiftlerimiz iki kardeş ve aynı anda nikâh akdini gerçekleştirmek için birlikte evlendirme Müdürlüğümüze müracaat etmişler ve aynı anda nikâh işlemlerini gerçekleştirmek istemişler. Üstelik 2015 yılında Evlendirme Müdürlüğümüzün 500. nikâhı bu anlamlı ve özel anlarında birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Çiftlerimize ömür boyu sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.  Genç çiftlerimize Belediyemizin hazırladığı,  üzerinde çiftlerin isimlerinin yazılı olduğu Kalem, Kuran-i Kerim, İlmihal, Kahve Seti, Çikolata ve Kayısıdan oluşan hediye ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız